:D Happy day:D Kedy ste fakt stastny ?? (napriklad ked dostanete darcek alebo ked vas niekto neotravuje, atd... )??
ja mam dneska take predcasne( a hlavne bezstresove ) vianoce bo je jednak je piatocek a ide vikendik , pak zajtra idem po dlhom case na trening a v pondelok mi pride dlho ocakavany balik. no dneska som vysmiaty od ucha k uchu
Dnes!... predvčerom keď som sa rozbil na futbale v škole... večer prežival nasledky bolesti hlavy, dlaní, kolien, brucha, nosa, očí.... a ďalší deň zistil že to je nádcha... dnes som štastný že som triezvy ...
je rozdiel, kedy som fakt šťastná a kedy mám dobrú náladu a kedy pociťujem menšiu či väčšiu radosť...lebo to prvé ani neviem kedy naposledy, sú to skôr také krátkotrvajúce záblesky vytrhnutia z priemeru, stereotypu a mizerných vyhliadok budúcnosti
Kedy? Keď mám vo vačku päťdesiat eur ktoré mám v pláne za noc prepiť, s troma balíkmi žltých cameliek vo vačku, na koncerte v Randáli s kamošmi ktorých mám rád. To je fajn predstava
Ale v poslednom čase hlavne keď mám pokoj (ale fakt že svätý pokoj)
A radosť mi robia aj niektorí ľudia sami o sebe...
dneska dneska totálny zabijak vstala som o 7:45, šprinty do školy potom zo školy potom na briku som ltt stihla za Kubiakom do cassosportu,a potom do kááárfuru , potom zasa špriny domov trošku oddych a zasa šprinty na zastávku,divná babka a divný dialóg o tom,že som mladá na to mať frajera,a potom mečkove zmeškanie kusok dlhšia cesta do Optimy.... kupovanie darčekov mám dačo mám stretnutie šanikeho kupovanie listkov na zajtrajší NOVa šprinty na bus,kecanie pod daždnikom s Mečkom,jediné čo mi dneska chýbalo je Adelíček .... len tolko ale dobre
tak ja som veselá keď môžem byť vonku s určitými ľudmi alebo aj v škole bo tam mám úžasné spolužiačky bez ktorých bych tam asi umrela od nudy ale aj doma ak ma niečo nepochytí... a teraz som veselá tiež- počúvam dobrú hudbu,čaká ma dlhý spánok a zajtra akcia čiže sa teším jak malé decko
Jaj, to zavisi od strasne vela veci... Ked prave nemam PMS, dari sa mi v skole a mam sa na co tesit - zvycajne na nejaky vylet, kulturne podujatie, ci cas straveny s priatelmi. A gitara - to mi vzdy pomoze .
darčeky nie tie neznášam..v poslednej dobe moc nie,teda popravde vobec..akurát tie dve minuty ked sa zasmejem na trápnom vtipe ale to sa nedá považovat za štastie.
ale kedysi do to bola gitara teraz je rozbitá takže nič..
ked mozem byt s mojim chlapcom jedine on mi vie 100% zlepsit naladu uz iba ked ho uvidim aaa moze aj prsat mozem aaj dostat same gule v skole vzdy to tak bude aa ete ked som s kamaratmi to je to naj co kedy mozem mat pre stastie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ja včera...na koncerte
Pred krámamy! Vtedy mi je všetko jedno!
Asi je to sympatiami
Radujem sa z maličkostí.
Ale v poslednom čase hlavne keď mám pokoj (ale fakt že svätý pokoj)
A radosť mi robia aj niektorí ľudia sami o sebe...
Nie, nebudem trápna, nezacitujem Acquiesce.Takže radšej: ,,Strange what desire will make foolish people do.."
- ak som s tými, čo mám najviac rada, čo ich zbožňujem a milujem,
- nejdem do školy, čiže máme prázdniny,
- ak stretnem niekoho, s ktorým som bola naposledy min. pol roka a bez žiadnej komunikácie, že náhoda je sviňa,
- ak sa dozviem také pekné novinky,
- alebo keď ma niekto poteší či dobrou správou, niečo pekné mi povie, alebo vtipné
aa to je asi všetko napr. dnes som bola veľmi šťastná a to som mala iba iný piatok od každých ostatných
vo chvili ked spravim stastneho, ci rozosmejem niekoho ineho
ale kedysi do to bola gitara teraz je rozbitá takže nič..