smrteľne vážne: "Existuje podľa teba absolútna pravda? A čo to vlastne je?"
to sa ma raz spýtal otec, a znie to strašne trápne, ale bol z toho zaujímavý rozhovor.
haluz 1: "A čo myslíš ty, dá sa vôbec so ženami žiť?"
to sa ma tiež raz spýtal otec a tiež to myslel smrteľne vážne (podobným tónom ako to prvé), ale ja som mal problém sa nerozosmiať.
haluz 2: "Čo by si spravil, keby si sa stratil v pralese a mal by si iba kozu, ovcu a koňa?"
no comment
Fajne som sa nasmiala .. My sme toho mali viac..ale už si nepamatam..možno neskor si spomeniem..ale také čerstvé je,ked sa ma 7 ročný brat približne pred mesiacom opytal že čo je to šuška Chudák .. ten záchvat čo som spustila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
open_mouth:pilec
E:Cibuľa
open_mouth:pilec sa predsa končí na C, nie?
"deviatacka"
a o 5 minut na to:"ty si uz mala 18 ne?"
to sa ma raz spýtal otec, a znie to strašne trápne, ale bol z toho zaujímavý rozhovor.
haluz 1: "A čo myslíš ty, dá sa vôbec so ženami žiť?"
to sa ma tiež raz spýtal otec a tiež to myslel smrteľne vážne (podobným tónom ako to prvé), ale ja som mal problém sa nerozosmiať.
haluz 2: "Čo by si spravil, keby si sa stratil v pralese a mal by si iba kozu, ovcu a koňa?"
no comment