Vsetky fotky su z minuleho rocnika Noci Legiend v Kosiciach,, je to Halloweenska akcia, kde sa stretnu ludia v kostymoch a pred verejnostou predvadzaju improvizovane divadlo.
super ze oslavujes halloween aj ja s kamosmi to oslavujem a teraz sa prave dohadujeme kde to bude a co tam budeme robit carodejnica je zaklad, ale myslim ze na halloween sa hodi aj piratka, zombie a podobne na nasej minulorocnej oslave boli napriklad - indian, carodejnice, joker, zrazena autom a dalsi. Ti co idu na nasu oslavu aj tento rok si vacsinou kostymi vyberaju odtialto
poradte mi za co mam dakovat na den vdakyvzdania, mna už ozaj nic nenapada, asi som uplne nevdacna alebo ja neviem ... asi sa podakujem za santa clausa, že nosi darceky už aj na slovensku
@sandy114 na den vdakyvzdania mas dakovat Panu Bohu za tohtorocnu urodu. Po slovensky sa den vdakovzdania vola "Dožinky". "Dožinky sú slávnosť na ukončenie žatvy. V mnohých európskych aj mimoeurópskych krajinách má dodnes náboženský charakter, v Česku ho stratili v 20. storočí, kedy boli využívané na politické účely. Slávnosť môže zahŕňať odváženie posledného snopu z poľa, predanie dožinkového venca a prianie (vinšovanie) hospodárovi. Potom nasleduje hostina s hudbou a tancom. Veniec sa schovával v hospodárstve do Vianoc alebo až do nasledujúcej žatvy."
k teme: Oblec sa teplo ked budes chciet ist prichystat hrob, lebo asi uz bude zima...
Ah jaj, uz aj tu... Chcela by som vidiet, ci v Amerike niekto oslavuje slovanske a slovenske sviatky - samozrejme, ze nie, ved tie uz sa neoslavuju ani tu.. Ale boomom haloweenov, dni vdakyvzdani a bohviecoho este sa k nam valia priam invazivne - lebo ved obchodnici sa nabalia..
Radsej bez kupovat kahanceky - dusicky sa blizia...
neda mi to a musim sa zastat tych, ktori halloween, alebo predvecer dna vs. svatych chcu oslavovat - odkial podla vas prisla do ameriky ta tradicia? v europe sa tento sviatok oslavoval snad davno predtym, nez amerika bola vobec objavena, tak kto sa tu opici po cudzich sviatkoch? ked neverite, pohladajte si historicke pramene a potom kydajte na ostatnych. oslava dusiciek je dlhodoba tradicia, len niekto z toho spravil velky komercny boom - a toto serie aj mna.. naco tekvice, naco vsade povesane kostricky? mame vlastne strasidla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» www.ptakoviny.biz/Karnevalove-kos...
k teme: Oblec sa teplo ked budes chciet ist prichystat hrob, lebo asi uz bude zima...
Radsej bez kupovat kahanceky - dusicky sa blizia...