co si myslite o tomto filme?podla mna je to jeden z naj filmov ake kedy clovek natocil,je podla kniznej predlohy Anthonyho Burgessa.knihu prave citam,konecne som ju po dlllllllhom case hladania nasla odporucam knizne aj filmove spracovanie. viac info na
v Martine ked sme boli na vylete, v nejakom nakupnom centre bolo knihkupectvo panta rhei..ozaj siroky vyber,najdes tam kopu skvelych knih a dobre ti poradia
pozerala som kde je este na nete mozne kupit knihu a vsade je to vypredane,pravdepodobne je o to vacsi zaujem ako som si myslela . ale na tejto stranke je uvedene ze staci napisat mail a ked ju opat budu mat tak vam daju vediet...tak skuste a potom dufajte ze sa v ponuke objavia nove vytlacky
Obsah pre tých, čo by radi vedeli o čom to je: Tínedžer Alex de Large je vodcom skupiny mladých násilníkov ("Týnov"), ktorí po nociach mlátia bezbranných občanov, znásilňujú ženy apod. Alex sa však vďaka zrade dostane do väzenia, kde je vystavený ukrutnostiam a bezohľadnému vymývaniu mozgu... Autor chcel poukázať na to, že trestný systém nikdy nemôže prevychovať násilníkov a na to, že pokiaľ človek stratí možnosť voľby, už viac nie je človekom
Film tiež odporúčam. Je to takmer presná adaptácia
musela som ho pozerat asi na dvatrikrat, lebo som to proste nezvladala.. a este v zivote som nevidela film, ktory by ma do taketjo miery naplnil absolutnymi zmiesanymi pocitmi.. jeden z najlepsich ever!
uz je to al eniekolko rokov.. budem si ho musiet pozriet znova
15: A to ako v tom väzení dostanú na obed pomaranče?? Bo ako názov to má celkom zaujímavý, už len pre to by som si to čekol..ale tak či tam aj dačo teda bude s tými pomarančmi, bo ak né..tak to nejdem ani čekovať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a aj ja chcem knihu!!!!
» www.brloh.sk/kniha.php?id_kn...
Film tiež odporúčam. Je to takmer presná adaptácia
Film som zatial nevidela, ale chystám sa
uz je to al eniekolko rokov.. budem si ho musiet pozriet znova