ja to vážne nechápem..nechápem tie "slečny" musim pekne powedat inak by som asi zacala nadavat tak a by som sa nezastavila...ktoree sustavne vypustaju tie iste diskusie a tie iste prijebane otazky kt. su riesene uz miliooon razy a dokolecka ako na kolotoc
A ja zas nechapem tych, ktori furt riesia to, ze su tu nezmyselne diskusie a zakladaju nezmyselne diskusie o nezmyselnych diskusiach, čím keď už nie obohacuju, tak aspoň plnia toto fórum.
no podla mna by stacil jeden admin a bolo by to fajn....lebo im sa vazne neda povedat.a keby sa aj niektori ludia poucili, tak pribudnu zase novi hlupi ludia....
Presne tak, musim suhlasit. Jeden, respektive dvaja ADMINI by na toto forum bodli. Jeden nie, ten by si mohol robit co chce, tj by nebol az tak kontrolovany, kedze pochybujem ze Abaffy ma cas citat si setky diskusie.
Takze kludne dvoch UVEDOMELICH adminov a podla mna by toto forum slapalo jak hodinky .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
admini 43V3R
Takze kludne dvoch UVEDOMELICH adminov a podla mna by toto forum slapalo jak hodinky .