Mne napríklad úprimnosť - ako dieťa som povedala čokoľvek bez toho, aby som premýšľala či niekomu ublížim.. A keď som "prestrelila" tak to brali s rezervou...
Mne ešte chýbajú hry vonku - s blatom, púpavami... Dnes sa mamičky boja chorôb. Chýbajú mi hry do večera, keď pršalo tak boli karty..Dnes je to samý mobil a počítač..či prší alebo je vonku krásne..
my sme ako deti lozili po strechách, naháňali sa a hrali schovky vonku
ale najviac mi chýba lozenie a naháňanie sa po strechách paneláku v mojich 10tich
a kuko, raťfák plachta (do toho som bola zamilovaná)
a pamätám si ešte takého míma, volal sa Valentín -toho nik nemal asi rád, bol to úchylný nemý debil . Tak ten mi nechýba, neznášala som ho a doteraz mám zneho traumu. Len som ho chcel spomenúť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale najviac mi chýba lozenie a naháňanie sa po strechách paneláku v mojich 10tich
a kuko, raťfák plachta (do toho som bola zamilovaná)
a pamätám si ešte takého míma, volal sa Valentín -toho nik nemal asi rád, bol to úchylný nemý debil . Tak ten mi nechýba, neznášala som ho a doteraz mám zneho traumu. Len som ho chcel spomenúť.
Nemusel som mierniť rodičov v ich ... neproduktívnom ... správaní, pred deťmi sa ako-tak miernili sami