Mam oblubene topanky od John Garfielda mam ich aj vo fotoalbume. A potom este od rems. mam iba dvojo topanok takze tie dve su oblubene a mam vsynivane Nike ale neviem ci si ich kupim (i ked nie su az take drahe zasa)
neznasam opätky...ale fascinujuma baby ktore na tom dokazu stat aj cele dni...a najradsej mam mometalne adia ktore su fakt dobree...ale aj cinaky ked treba nutne nieco na nohy
hmm...nemám obľúbené topánky ani značku....mám jedny topánky (teraz nové Nike) na leto a jedny topánky na zimu (tuším som to kupoval u Baťu)....a ešte jedny k obleku...
ale obľúbenú značku nemám....nakupujem podľa toho či mi dobre "pasujú" na nohu....
moje oblubenee botasky moje Vansy a ece mam jedny take topanocky krasne ai opetok 7 cm ale krasne suu...a su aj pohodlne co by som nepovedala na ziadne topanky
A este co mam doma,tak najoblubenejsie mam take balerinky tigrovane a take cierne topanky co su strasne vysoke,ale maju cely opatok!to je hlavne! aby som sa nezabila..
noooo...tak mam oblubene moje tenisôčky Roxy ktoré su uz trosku roztrhane ale vyzeraju uplnee fajnovo...chcela som si kupit take iste ale bohuzia tu na SR ich nemaju inak oblubena znack ROXY a vsetko od nej..nech to vyzera akokolvek :
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ale obľúbenú značku nemám....nakupujem podľa toho či mi dobre "pasujú" na nohu....
A este co mam doma,tak najoblubenejsie mam take balerinky tigrovane a take cierne topanky co su strasne vysoke,ale maju cely opatok!to je hlavne! aby som sa nezabila..