@tommyhot ja u aziatov vobec neviem rozoznavat vek. raz do kaviarne prisla nejaka babka s nejakou mladou (asi to bola korejcanka) a sa pytala ze kolko jej tipujeme, tak reku ze takych 17-18 potom nam povedala ze ma 35 a dve deti, som uplne nechapal
hmm, asi nie, alebo neviem, som kripel v tomto hrozny, alebo pripadne nieze dievcata po mne pokukuju, ale ludia a specialne ked si v autobuse buchnem hlavu o tyc hore a podobne ...
noooo .... taka cca 35 rocna zienka (zachovala blondina s fajnou postavou) zo mna nevedela spustit zrak skoda ze vedla seba mala ramasaka 3x vacsieho ako ja :/ dal by som si povedat :3 :3
Skuste si dat ponozky do sandalov a na tutovku pokukovat budu Realne vo vacsine pripdov by na mna musela aspon trubit lodnou sirenou aby som si to vsimol
@20 dokonca mladučká mestská policajtka sa na mňa usmievala alebo skôr flirtovala so mnou 8) alebo susedka spustila na mňa ódy pred inou susedkou pritom ma osobne vôbec nepozná... ne taky som bol zaskočený čo sa deje
@cabajka12 30tky by si rady zmlsli na chutnom mladom mäsku ) ...to poznáme
@majo keby sa s nimi stretavas, alebo by si aspon pozeral vela filmov, tak by si uz vedel +- odhadnut kolko maju.. mimochodom moje korejske kamaratky v rozpati 18-28 vyzeraju na 13-22
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
kedysi som mala teoriu, že mi rastie kokot alebo tretie prso na čele... som jaksi prirodzene výrazná alebo čo
niekedy zazijem den, ked si vsimnem, ze sa na mna viac dievcat usmeje...ale neviem ci to skor nie je smiech
a casto zazijem den, ked nie
ale nevadi
no k teme
po mne len ciganky :/ ako dajn, potesi, ALE JA NIE SOM ROM a tak ma to stve, ze sa divaju a hadzu usmevy...
a ostatne..hm..ako kedy, vacsinou ich poznam takze sa usmeju a pozdravia takze ano
@normane specialne na tuto som sa usmieval, resp som na nu pozeral takym tajomnym pohladom, skus aj ty, ked nejaku uvidis
@cabajka12 30tky by si rady zmlsli na chutnom mladom mäsku ) ...to poznáme
Nehovor mi že by si sa nechala vylízať holkou
a kto vie? mozno sa aj pozeraju ale ja sa tam dole nepozeram
vystúpila kočka a po krátkom pozretí do očí mi rovno kukla do rozkroku