vopred pisem, trapne komentare typu : si dieta /vyuziva ta atd. si odpustite tie mi netreba proste mam kamarata pozname sa uz od mala on ma 18 rokov ja 15 sme velmi dobrí kamarati a ja som sa do neho po case zalubila .. uz ho mam rada 2 roky v kuse ..
8mesiacov je dlha doba ... nato aby si mu vyznala co k nemu citis ,,,nezda sa mi ze je vhodna chvila... A nicit jeho vztah nieje prave najlepsie ... pockaj si ked sa rozidu .
ja som mu to pvoedala pred rokom .. vtedy sa rozisiel so sestrou jeho terajsej ... a k jeho terajsej .. my si hovorime vela veci tak pred 4 mesiacmi povedal ze sa tak hadaju ze nevie ci to skonci ona , alebo on ... no mohol by to ukoncit .. nechcem byt svina ale ...
na tvojom mieste sa spýtam čo tým sleduje..tým volanim a stretavkami každý večer.. potom budeš vedieť
ale pokiaľ im to klape tak to nechaj radšej tak..pokiaľ ti vyzna alsku alebo niečo take a ich vzťah je na bode rozpadu počkaj kym sa rozídu až potom niečo rozbiehaj
@mm47 a maju pravdu....ide mu o sex, vie, ze ho mas rada, nie je slepý a vedel by to aj keby si mu to nepovedala.....a ako napisal @smajdalf mala by si ho ošukať, ale jediné na čo by si prišla by bolo, že potom by od teba chodieval večer k inej - ak to už nerobí teraz času na lásku máš dosť, netráp si hlavu kvôli nevybúrenému 18 ročnému chlapcovi
asi by som si nič nenamýšlala, to že ťa volá v noci k sebe domov určite nieje prejav lásky, skôr sexuálnej potreby. Vravela si že vie o tvojich pocitoch, no stále má svoju priateľku (8mesiacov). Skús mu to niekedy vysvetliť, že to z jeho strany nieje príliš vhodné. Pokial sa s ňou nerozíde nechaj to tak, len by si sa ddostala na druhé miesto o ktoré predpokladám nestojíš (v horšom prípade by si prišla aj o úctu). Veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale pokiaľ im to klape tak to nechaj radšej tak..pokiaľ ti vyzna alsku alebo niečo take a ich vzťah je na bode rozpadu počkaj kym sa rozídu až potom niečo rozbiehaj
a mimochodom....on má 18rokov a ty 15....nie je to vôbec zlé! tri rôčky...hojojoj..