chcela by som vediet o tom nejake info... ake to tam je,...konkretne, co tam sudujete?ci je to tazke alebo do pohodky, ci sa musite hoodne ucit a ci ste robili prjimacky a
Ahoj, ja chodim na prifku, konkretne odbor systematicka biologia a ekologia. Mala by si zaujem o prirodne vedy? S akym zameranim? Ja som so skolou spokojna, aj ta narocnost sa da v pohode zvladat, len sa treba ucit, pripravovat a hlavne neflakat to ja som prijimacky robila, ale vela ludi beru aj bez prijimaciek len podla priemeru znamok zo strednej, na geologiu zoberu kazdeho. Kludne sa pytaj, ak by ta este nieco zaujimalo
no ja neviem co presne, na aku fakultu by som chcela ist.ale chcem urcite nieco s biologiou a chemiou,to ma fakt bavi .je problem ze ja praveze neviem, ake fakulty tam su, na prifke.hlavne take, co su spojene s CH a B.tusim je tam biochemia?ale to nemam ani potuchy, co take by som tam konkretne studovala a kde by som sa s tym uplatnila
ty ked studujes systematicku biologiu, to je vlastne presne co za odvetvie?co sa tam take ucis?
a s tymi prijimackami...je tazke sa tam dostat?zoberu tam vacsinou vsetkych, alebo dost ludi sa tam nedostane,lebo sa ich tam hlasi hodne?
Prirodovedecka je vlastne jedna fakulta a tam si mozes vybrat z roznych odborov a studijnych programov. Odporucam stranku fakulty » www.fns.uniba.sk/... tam najdes vsetky potrebne informacie Ak ta bavi bio a CH, tak asi by som ti poradila bud biologiu, biochemiu, popripade environmentalistiku. Ich charakteristika je tiez na tej stranke. SyBE je skor zamerana na zoologiu, botaniku a ekologiu, chemia tam povinna prakticky ani nie je.
Kazdy rok stanovia pre kazdy odbor podla poctu uchadzacov urcity priemer znamok, do ktoreho budu prijimat bez prijimaciek. Potom neskor je druhe kolo s prijimackami. Mne sa nezdali prilis tazke, vyzaduju prakcky len ucivo zo strednej A potom zase prijimaju rozny pocet uchadzacov na zaklade ziskanych bodov podla kapacity fakulty na jednotlive odbory. Viem ze na bio byva dost velky zaujem, ale neviem, treba skusit. Ja som si vobec neverila a nakoniec pohoda, nie je sa coho bat
Mozes mi aj TS napisat, rada pomozem este ak budem vediet
No ja chodim tiez na Prifuk..na geografiu...s profakmi fakt moc spokojny nejsom..mlady este nevedia prednasat a ta hodina stoji za ho*no...ale dufam ze sa to casom zlepsi..niektory profaci su ale fajn..ale tak je to asi vsade...a inak..na slovensku je celkovo uroven VS dost biedna takze sa moc neoplati hodnotit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
no ja neviem co presne, na aku fakultu by som chcela ist.ale chcem urcite nieco s biologiou a chemiou,to ma fakt bavi .je problem ze ja praveze neviem, ake fakulty tam su, na prifke.hlavne take, co su spojene s CH a B.tusim je tam biochemia?ale to nemam ani potuchy, co take by som tam konkretne studovala a kde by som sa s tym uplatnila
ty ked studujes systematicku biologiu, to je vlastne presne co za odvetvie?co sa tam take ucis?
a s tymi prijimackami...je tazke sa tam dostat?zoberu tam vacsinou vsetkych, alebo dost ludi sa tam nedostane,lebo sa ich tam hlasi hodne?
moc vdaka za info
Kazdy rok stanovia pre kazdy odbor podla poctu uchadzacov urcity priemer znamok, do ktoreho budu prijimat bez prijimaciek. Potom neskor je druhe kolo s prijimackami. Mne sa nezdali prilis tazke, vyzaduju prakcky len ucivo zo strednej A potom zase prijimaju rozny pocet uchadzacov na zaklade ziskanych bodov podla kapacity fakulty na jednotlive odbory. Viem ze na bio byva dost velky zaujem, ale neviem, treba skusit. Ja som si vobec neverila a nakoniec pohoda, nie je sa coho bat
Mozes mi aj TS napisat, rada pomozem este ak budem vediet