Ludia nevsimli ste si nahodou vo forach nejaku chybu ??? ja ano a nikto s tym nic nerobi,, ked aj vy ste si to vsimli tak sa zapojte do tejto diskusie a protestujte so mnou !!!!!!!! (tý ktorý neviete o co ide kaslite na to)
@Kikushenka Ja a chudnúť? Pche! Čo si! .......Mne ide iba o správnu vec, aby sme mali to, čo sem patrí. ....vlastne, nebudem klamať, áno, máš pravdu. =/ =/ =/
aj ja sa pripajam mozno sa to nezda ako nieco velmi dolezite, ale ak si potrebujem nieco vyhladat, nikde to nemozem najst. len obcas cez google sa podari.
alebo vzdy sa stazujete, ak sa tu niektora diskusia objaví viackrat. No ako si to moze dotycny overit, ci uz pred nim nevzniklo desat podobnych diskusii, ked vyhladavanie nefunguje..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale pisali a teda. ak chces protestovat.. toto ti velmi nepomoze
FAIL
alebo vzdy sa stazujete, ak sa tu niektora diskusia objaví viackrat. No ako si to moze dotycny overit, ci uz pred nim nevzniklo desat podobnych diskusii, ked vyhladavanie nefunguje..
Asi používam birdz z roku 2011.
Chod spat
@Cobra hm no asi ano