awojte moji co si myslite o sexe cez internet(cez webcameru)?ale nie len tak s hocikym,ale s tym,ktoreho milujete,len ste od neho vzdialeny niekolko tisic kilometrov na 3mesiace.. PS:mozem to odporucit,ale "live is live"
caro... hlavne ked po byte behaju furt fotrovci, ktori mozu kedykolvek vojst do izby ja som si raz pisala s jednym chalanom a on ze si zapne na chvilu web cameru, tak vravim ze fajn... no a o chvilu pozriem a co nevidim, on si ho tam honil. tak som spanikarila a vypla cele jeho okno a uz viacej som mu nic nenapisala a vyhodila ho z kontaktov... som sa tak divne citila hlavne potom som sa hanbila ze som tak zdrhla
..aj ja som si myslela,ze to je o nicom,take perverzne..ale ked si od neho tisice kilometrov daleko a uvidis ho,tak myslis len na to..to vam teda poviem..
podla mna je to fajn.hlavne ak po osobe velmi tuzite a nemozete ju mat.cez net to bolo s babou s ktorou sme fungovali na principe nejakeho drazdenia uz dlhu dobu takze to fakt bolo super.
Dokonca som mal aj jednu srandicku s nejakou neznamou cez mail ale to bolo len v ramci srandy...ved nie je zle sa trosku odosobnit niekedy
Je to normálne pre spoločnosť, aby reprezentovala taký to štýl sexuálneho života.
Vytvára sa nový Kurvinec (prepáčte zavi raz, ale jednoducho sa to nedá inak povedať). No to som nemyslel, ale som poriadne zaostali. Inač ty, ktorý taký ste tu na fóre boli múdry ste sa ponížili aspoň u mňa... Určite všetci ty normálny dajú za pravdu, že to ani nesúvisí s prírodou ani z normálnym sťahom medzi mužov a ženou. Hlavné, že sa spravíte a vidíte na obrazovke fajne telo a ste hotový... Úžasný pocit nie??????????? Ponižujúce!!!!!!!! Spoločnosť by to samozrejme nemala nejako diskriminovať, ale mala by to riešiť... A potom sa čudujeme samé rozvody, žiarlivosť AT... Ukazovať viac-menej verejnosti aké mám súkromie to myslím, že nie je namieste... Diskusia nie je zlá, náhodou dobrá, pretože som o tom ani nepočul, že sa také nie čo deje. Naozaj nie je to správne. No, ale nik vám to nezakáže.
A určite ten živí sex je lepši ako ten cez kameru nie???
ano a musim doplnit tommyhota, je jedno kolko voltov ta kopne ale kolko amperov sa nachadza v obvode, pretoze volty nezabijaju ale ampere. Tj napriklad taky paralizator ma 22 000V a nezabije ta. Aj v televizore klasicko mas na obrazovke vzadu 27 000V a neumrel by si keby si sa toho chytil .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
to je take trosku podobne ako cez telefon.
Dokonca som mal aj jednu srandicku s nejakou neznamou cez mail ale to bolo len v ramci srandy...ved nie je zle sa trosku odosobnit niekedy
ale nie co ja viem je to divne, ja to mam rada nazivo a v neobmedzenom mnozstve
No potom uz aj to bude virtualny kurvinec............
Objednas si na dobierku vsetko co potrebujes a prezijete uzasny sex........
Potom napiste na forum......
Vytvára sa nový Kurvinec (prepáčte zavi raz, ale jednoducho sa to nedá inak povedať). No to som nemyslel, ale som poriadne zaostali. Inač ty, ktorý taký ste tu na fóre boli múdry ste sa ponížili aspoň u mňa... Určite všetci ty normálny dajú za pravdu, že to ani nesúvisí s prírodou ani z normálnym sťahom medzi mužov a ženou. Hlavné, že sa spravíte a vidíte na obrazovke fajne telo a ste hotový... Úžasný pocit nie??????????? Ponižujúce!!!!!!!! Spoločnosť by to samozrejme nemala nejako diskriminovať, ale mala by to riešiť... A potom sa čudujeme samé rozvody, žiarlivosť AT... Ukazovať viac-menej verejnosti aké mám súkromie to myslím, že nie je namieste... Diskusia nie je zlá, náhodou dobrá, pretože som o tom ani nepočul, že sa také nie čo deje. Naozaj nie je to správne. No, ale nik vám to nezakáže.
A určite ten živí sex je lepši ako ten cez kameru nie???
Ty dobráci ne že má zabijete dobre!!!
To tusim funguje od roku 2008.
(nech to admin vymaze ak je to reklama)
Dik
www.roulettechat.fr/chatroulette_sur_roulettechat.php#
roulettecollectors.com/roulette/bazoocam/index.html
camcamcam.org
Ruský:
ruruletka.com
Taliansky:
lachatroulette.it
atď: