Ahoj ! ak počítam správne, tak už len 9 dní do zahájenia šk. roka 2008/2009. Ak ideš na strednú školu do Galanty, konkrétne do Anglicko-Slovenského gymnázia, ozvi sa !! ... a prezentuj svoj názor, že čo si predbežne o tej škole myslíš a čo očakávaš :-
no ja som este nezacal ani poriadne prazdninovat a 28 augusta mam ist na skolu ci ma zobrali na pomaturitne studium pici. ja ani neviem. ci si pradzniny este predlzim alebo nie.
no učiť sa mi nechce ale už mi tá škola kus chýba som si naivne zaumienila, že sa budem pravidelne a poctivo učiť a zlepším si známky...no už sa vidím ako to dodržím ale aspoň bude sranda
mne zacina az o mesiac super konecne skola, dozviem sa nove veci, budem mat pravidelny kontakt s mladymi ludmi, uvidim spoluziakov a spoluziacky a aj nove pekne prvacky
ach bože... už len ten nadpis a to čo sa mi zobrazilo pod ním a hneď mi bolo jasné, že toto nemôže napísať nikto iný len ty... ako sa na tú školu pre boha môžeš tešiť??? ja už mám 3 ročníky za sebou a stále sa tam neteším... ale veď neboooj...ty sa spamätáš...
... inak všetkým vysokoškolákom blahoželám, že ich prijali .... počul som, že veľmi veľa ľudí nebolo prijatých na školy, ktoré chceli absolvovať .. ale čo už ..
@39 mnooo...príde 7:19 a do školy prídeš tak o pol ôsmej, alebo keď sa ešte zastavíš v nejakých potravinách pre desiatu tak okolo trištvrte si už určite v škole...
@47 vieš čo????veľa iných vecí...napríklad novému bicyklu sa treba tešiť...to si treba užívať....potom novému partnerovi sa treba tešiť...to si treba užívať....a vieš čo si začni užívať???to že budeš poctený mojou prítomnosťou na tej škole...
bože ľudia...zajtra posledný deň... mňa asi šľak trafí...ešte naši prváci to majú fajn sa vyspia keďže idú až na druhú poobede do školy (však vratko??? ) ale čo my???starší???? ako si na to zvyknem??? už si na to nechcem zvykať....
@53 ... hmmm milujem slangové slová .. niekedy fakt neviem, že čo znamenajú, ale to je jedno
@52 Don´t Worry, Be Happy .......... máme pred sebou krásnych 10 mesiacov študovania, keďže sme študenti (nie žiaci ! ŠTUDENTI !!! HAHAHAHAHAHAHA nie žiaci, nie žiaci, ale študenti a my študujeme, neučíme sa, ale študujeme ...) ... už som v poriadku hmmm kto ma asi bude učiť ??? I Hope That only young teachers .... please, please, please ......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
@29 no to som veru zvedavá....
@38 cooo ... a kedy tak príde do GA ?
@46 blahoželám, ... aspoň niekto sa teší ... ty končíš a ja začínam
... inak, už len 3 dni !!!!
@52 Don´t Worry, Be Happy .......... máme pred sebou krásnych 10 mesiacov študovania, keďže sme študenti (nie žiaci ! ŠTUDENTI !!! HAHAHAHAHAHAHA nie žiaci, nie žiaci, ale študenti a my študujeme, neučíme sa, ale študujeme ...) ... už som v poriadku hmmm kto ma asi bude učiť ??? I Hope That only young teachers .... please, please, please ......