...preco mam komentovat bloogy,v zmysle je to nadherne,si dobry,ked to tak necitim,ja xapem,ze niekto nema sxopnost okomentovat bloog kvalite,ktora mu zodpoveda......atd.
Insomnya:mne sa niektore tie tvoje myslienky aj pacili,sak setci si mozu pozriet vsetky tvoje vyplody tvojej nespavosti ...........
aspon ti stupne sledovanost
...vidis,ze nie som az taka zlomyselna
...ale ked sa mi nieco nepaci vyjadrim aj svoj nazor,myslim,ze tvojim virtualnym priatelom som sa nalezite ospravedlnila...............
...kto tu porusuje pravidla si v prvom rade ty,mne nikto nebude hovorit co mam pisat,a ako to mam pisat,kto si?...noo ako prepac,ale cloveka neprerobis,to sa proste NEDA!!!
...lutujem ta,lebo ty ani nevies co je zmysel pre humor
...este ze je tu kopa milyx ludi,ktori ho nestratili...a napisala som im dost brutal kritiku...
:: ... lebo jedine, o co mi v zivote ide, je sledovanost.
:: zopakujem to este raz: napisat konstruktivnu kritiku je jedna vec a zdrbat ludi, ktori svoju kritiku vyjadrili jednym slovom, je nieco uplne ine!
:: citujem ta: "mne nikto nebude hovorit co mam pisat". Ale ty si s tym zacala! Pripomeniem ti tvoje slova: "Co sa mu strkate do riti, napiste radsej najaky normalny koment"
:: to, ze ma lutujes pre moj zmysel pre humor, mi zily netrha
Insomnya - to čo ma byť, že "Ked sa niekomu nieco nepaci, tak nech to nekomentuje! Alebo nech to radsej ani necita!"
si uvedomuješ čo pišeš? to tu ma každy len pisat jake su tie blogy pjeknučke? ked je proste niečo na članku zle tak vyjadrim svoj nazor....ci ti kazdemu hovoris len to ako ho mas rada aky je pekny a podobne?
to je taka pičovina že konec...
ked je blby blog, napisem co sa mi nepaci....aby dotycny vedel, ze neni dokonaly.....
to neni nic zle ani komplikovane - obycajna kritika..a bez kritiky by ani jeden z nas nebol tam kde je....zalezi od toho ako sa an danu vec pozries a co si z nej vezmes...
Eliza ,ty intergalakticka opica, jak ze ti nechodia TS, to jak mam chapat......ale dobre budem ta informovat nadalej, bo aj ja to vyzadujem od mojich friends
Tashira: Ide o to, ze ona sa nevyjadrovala k blogu! Ked sa jej nepaci blog, prosim, nech sa vyjadri ale nech nadava mne a nie tym ludom, ktori pridali komentar!
kazdy komentar je komentar ci uz dobry,alebo zly... cloveku sa zle pocuvaju zle slova ked caka chvalu... ale naucte sa zit aj s tym,ze nie kyzdy vam bude lizat rit....
INSOMNYA:xapem ,ze tvoj vek nezodpoveda tomu,aby si poxopil zmysel tejto diskusie...viesco spis peticiu na moje vylucenie z birdzu a 1.vysielanie TV BIRDZ
by mohlo prebiehat v zmysle-
PRIAMY PRENOS Z MASTALE:INSOMNYA VYHADZUJE ELIZU707 Z BIRDZU....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ser na nich a komentuj to, ako sa ti ti bude zdat vhodne
..tenks
2,3,4,....dakujem za duxaplne pripomienky
:: Ked sa niekomu nieco nepaci, tak nech to nekomentuje! Alebo nech to radsej ani necita!
:: Ktore konkretne pravidla porusujem? Podla mna neporusujem pravidla viac, nez vacsina ludi na birdze.
:: Keby si urazila mna, bolo by mi to jedno ale ty si urazila ludi, ktori mi napisali komentar. A to je uz nieco ine. Na to som haklivy.
:: Aj zmysel pre humor ma svoje hranice.
Aby vsetci boli v obraze, tak sa jedna o tento pseudoblog:
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
Insomnya:mne sa niektore tie tvoje myslienky aj pacili,sak setci si mozu pozriet vsetky tvoje vyplody tvojej nespavosti ...........
aspon ti stupne sledovanost
...vidis,ze nie som az taka zlomyselna
...ale ked sa mi nieco nepaci vyjadrim aj svoj nazor,myslim,ze tvojim virtualnym priatelom som sa nalezite ospravedlnila...............
...kto tu porusuje pravidla si v prvom rade ty,mne nikto nebude hovorit co mam pisat,a ako to mam pisat,kto si?...noo ako prepac,ale cloveka neprerobis,to sa proste NEDA!!!
...lutujem ta,lebo ty ani nevies co je zmysel pre humor
...este ze je tu kopa milyx ludi,ktori ho nestratili...a napisala som im dost brutal kritiku...
teraz som trocha mudrejsi... a ako vies ze su to jeo virtualny priatelia?to uz basnicka, aj ked kratka- nemoze byt dobra, lebo sa teba nepozdava?
:: ... lebo jedine, o co mi v zivote ide, je sledovanost.
:: zopakujem to este raz: napisat konstruktivnu kritiku je jedna vec a zdrbat ludi, ktori svoju kritiku vyjadrili jednym slovom, je nieco uplne ine!
:: citujem ta: "mne nikto nebude hovorit co mam pisat". Ale ty si s tym zacala! Pripomeniem ti tvoje slova: "Co sa mu strkate do riti, napiste radsej najaky normalny koment"
:: to, ze ma lutujes pre moj zmysel pre humor, mi zily netrha
si uvedomuješ čo pišeš? to tu ma každy len pisat jake su tie blogy pjeknučke? ked je proste niečo na članku zle tak vyjadrim svoj nazor....ci ti kazdemu hovoris len to ako ho mas rada aky je pekny a podobne?
to je taka pičovina že konec...
ked je blby blog, napisem co sa mi nepaci....aby dotycny vedel, ze neni dokonaly.....
to neni nic zle ani komplikovane - obycajna kritika..a bez kritiky by ani jeden z nas nebol tam kde je....zalezi od toho ako sa an danu vec pozries a co si z nej vezmes...
Eliza ,ty intergalakticka opica, jak ze ti nechodia TS, to jak mam chapat......ale dobre budem ta informovat nadalej, bo aj ja to vyzadujem od mojich friends
To je take tazke pochopit?
Ak ma dnes z toho vysvetlovania netrafi slak, tak budem zit vecne
...nemam k tomu viac co dodat.....
INSOMNYA:xapem ,ze tvoj vek nezodpoveda tomu,aby si poxopil zmysel tejto diskusie...viesco spis peticiu na moje vylucenie z birdzu a 1.vysielanie TV BIRDZ
by mohlo prebiehat v zmysle-
PRIAMY PRENOS Z MASTALE:INSOMNYA VYHADZUJE ELIZU707 Z BIRDZU....
Spomen si, kto to vsetko zacal!
Mám pocit, že sa v tejto nezmyselnej hádke vyžívaš.
Mimochodom, ta poznámka o petícii a o priamom prenose (20.) bola trápna. A nemyslím si, že je to zapríčinené tým, že máme rozdielny zmysel pre humor.