mala som vam chut o tu zmazat ale snad sa z toho este vykrystalizuje normalna tema mate sancu a ja nebudem konkretna ale par ludi odtial mam velmi rada /lubim ich/znasam ich/chcem ale birdz ako zoznamku nevnimam
nie nerobim, de facto tato tema je nezmysel podla stanov fora, lenze mam skor pocity , ze tu admini velmi lezia v zaludku ostatnym a ti hladaju v ich spravani vselico ... ale dakujem, ze nik nepretlaca vlastne pocity nedocenenia a nedolezitosti do mojho prejavu
@pawlo vies ze si strasna trubka? toto nerob Lebo ostatni to zas pripisu na margo adminov Ze sa nebodaj vyhrazame a tak A co je s klubom ha? ako pracovnicke mudr. by sa mi aj zisla pomoc
fuha dobre sa to vam tu zvrtlo ale teraz naozaj k teme ano mam z tade pa ludi hrozne rada , ako sunshine117(Best friend-ju tak lahko nedobehnete disappointed: , simulienocka, lenocqa, samozrejme lenuss , stanik, wewo este niekoho som zabudla ?
pekne sa to tu zvrtlo fakt .. a btw nemyslel som to ako zoznamku na pokeci to nie pri tom sa mi troska zdvýha zaludok ja som v podstate blbol s kamoškou ona že mám založiť nejaké fórum .. a podarilo sa mi to, jupíii
Ja mám rád slušných ludi neznašam nadavky ja dufám že tu najdem dobrých priatelou tych nigdy neny vela a hládam človeka či holku čo je podobna ako ja troška a ma taky isti ciel ako ja či má rada ninjutsu a tai chi chuan yang a ine pekné veci.
Holy vzhladom na to ze mam maleho bracha a vacsinou zvyknem prehrat boj o ovladac a som nutena pozerat sa na toho debilka ( aj moj brat aj Naruto disappointed: mam ich plne zuby a Naruta us inak nazvat ani neviem
@134 ucim sa ho us dost dlho, a myslim si ze us ho viac vediet ani nebudem jasne ze pospikovat s dakym origo amikom by som chcela, ale snad bude este prilezitosti som na vrchole , co sa tyka anglictiny si myslim , mam maximum predmetov v nej , buduci rok bude makacka, ale efekt bude zaruceny
@135 mas 15 a si na vrchole? vzdy sa da zdokonalovat...ja som mal AJ dokopy 12 rokov a zvladam ju na urovni intermediate...ale uz rok som ju nemal a chyba mi to
tak vies ked mam neustale nie len anglictinu, ale aj konverzaciu v anglickom jazyku, geografiu v anglictine , nabozenstvo v anglictine , pribudne dejepis a matika, a kazdy den aspon 2 hodky , mam dost , a neustale 10 mesiacov, aj keby si nechcel, tolko sa na teba nalepi, a co ze mam 15 ? teraz mam byt na rovnakej inteligencnej urovni ako ini 15 rocni len aby som sa niecom nelisila..kktina..som rada ze si aspon na dva mesiace vydychnem , mozno ziskat opat strateny elan znova dookola sa ucit to iste
ha na zakladnej ta toho naucia teda , fiiiha nestacim zirat fakt , myslim si ze mne prospelo ze som odisla us vo 4 rocniku ale akoze, staci to, staci sa len vediet dohovorit gramatika je tak povediac zbytocna , pretoze oni sami nevedia spravnu tu gramatiku
tikalok ty by si sa nemal starat do toho do coho ta nic nieje aj tato diskusia je v ramci zoznamenia
ja som tu našla mnoho sKvelých ľudí a preto tento BIRDZ taK moc loobim je to asi taK miliardu Krát lepšie aKo poKec a podobné chujoviny tu sa Každý deň dozvedám niečo nové a nie sú tu nejaKí úchylovia (zatiaľ som nenašla he) a moja lásKa je stopercentne sKay
Ja síce ľúbim dve dievčatá,a neviem sa rozhodnúť,ktorú viac,ale aj tak ani jedna z nich neľúbi mňa,takže je to jedno.Takže teraz hľadám dievča,ktorému by som mohol darovať všetku tu nehu a lásku,ktoré sa mi usadili v srdci a nemienia sa nechať vyhnať.
CauTe... KToRa BaBeNKa PoKeCKa ??? SoM UkEcAnY A KuSa TRaFeNy CHaLaN Z Ke a MaM 17, FoTo DaM -------_RPRPRP_------------_RPRPRP_-------------RPRPRP_----_RPRPRP_---------DuFaM Ze FoTo MaS -----------------_RPRPRP_-----------KToRa BaBeNKa PoKeCKa ???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
183 komentov
@16 - len nieže teraz napíšeš že s jednou vecou mu môžeš pomôcť!
@23 ale nemyslim ludi ztadeto
@28 jj treba ist buvkat...haja cici beli spinkaj malicka elesia bru nocku a nech ta blsky stipu celu noc
@34 omg ty si jaka uchylna na dievca no hanbi sa
36. som si aj myslela .. inak by to ani nešlo
kto sa ešte pridáva?
@60 vodca je z ludu predsa
70. by si sa pridať chcela, čo???... pozri nechváame ti ich tu dvoch... je na tebe ako sa rozhodneš
@69 holyknightovi sa cisto muzska spolupraca nejak nepaci
a mame neikoho do poctu ako widim
74. stačí skúsiť poprosiť
po polnoci to neni ono
@pawlo vies ze si strasna trubka? toto nerob Lebo ostatni to zas pripisu na margo adminov Ze sa nebodaj vyhrazame a tak A co je s klubom ha? ako pracovnicke mudr. by sa mi aj zisla pomoc
JASNEE KITTY PRIAM ZBOZNUJEM
@112 preto stale tvrdim ze sa ma cele forum zmazat a zacat odznova
Tak ja teda idem na to :Azel,Baarculiq,Cy3aha,Zmyja365,Zwejka,Monicka554 a jasne LINDUSH4
A jasne ja mam vsetkych rada tu,ale to by sa nedalo vsetkych vymenovat
@scoorpion len taka jedna otazka, ty nie si slovak, ze? ci hej? lebo tvoja gramatika ma zaujala
fuha po anglicky, nebezpecne, chodim na aglicky gympel, takze po anglictine nechcem ani pachnut momentalne aspon 2 mesiace
tikalok ty by si sa nemal starat do toho do coho ta nic nieje aj tato diskusia je v ramci zoznamenia
a samozrejme, všetkých starwars funs, sú to moje spriaznené duše...
no a páči sa mi jeden, volá sa vladimír korf a foto je v mojom albume, hehéééé
a mam rada aj seba