Tisic milionov na konte?hmmm, v prvom rade by som ukoncila aspon strednu skolu a potom uz...ach jaj, vela by toho bolo Kupila by som si konsku ohradu, stajne a kona .A este by som staaaale chodila na muzikaly do Nitry A kupila dom, kde by som byvala s mojou laskou
Heh, 500 000 000 by som investoval do fondov, 400 000 000 by som mal na zabavky na akciovych trhoch a zbytok by som minul Asi nejake lambo, motorka, dom, rodina by neco zinkasovala a tak proste pohodka, byt v BA aby som to nemal daleko do skoly
No ja by som aspon takych 300 000 000 investoval do nehnutelnosti, 200 000 000 do spominanych fondov, aspon 200 000 000 do IT firmy, 100 000 000 by som investoval do IT studentov na rozne skolenia, tych by som potom samozrejme zamestnal cize dajme tomu ze by som dokopy 800 000 000 investoval, aspon takych 50 000 000 by som nejako rozdelil rodine a zvysok by som z rozumom utracal.
vysrala by som sa na skolu a uzivala zivota , Odstahovala by som sa na hawaj aj s frajerom a do konca zivota by som nerobila nic... Alebo by som si kupila vlastny ostrov a lod: mozno ze by som cestovala po svete a spoznavala krajiny ale samozrejme ze by to bolo perfektne
akoze nieze by to nebolo pekne vyhrat taky peniaz ale ako vravim..riziko velke...a uz ani newrawim o tom ze kde by sa asi take peniaze dali vyhrat???!!!!naco uvazovat o niecom co sa nestane????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Sedel na riti, zabaval sa atd...
Len si pekne uzival