1. 3. 2009 (nedeľa) - výlet do ´´Bratislavských hôr´´
Neexistujúci spolok (členovia: @Tikalok a ja) pozýva celé osadenstvo aj neosadenstvo Birdzu na úžasný výlet plný dychvyrážajúcich výhľadov (ktoré ale asi nebudú, až také kopce sa zdolávať nechystáme), slnka a prírody.
ja mám z toho červeneho mosta hrozný strach este co je pri parkovisku.a zeleznu neznasam lebo moja teta a ujo sa tam vzdy tak"nadrb"u pardon za slovicko.ale maju tam dobre nanuky
ja som bol na vihorlate (1075 m.n.m)dnes...pred hodinou som sa vratilcestou hore snezilo a trebalo sa 4 hodinz brodit snehom po kolena...vzssie aj po pas a do kopca k tomu... som rad ze uz som doma...nohy ma tak bolia ze ani postavit sa neviem poriadne... ale stalo to zato tam vyjst
@dhampir Sneženie v tejto oblasti neočakávam, nanajvýš sa obávam dažďa, blata a zvyškov udupaného snehu... A ani nechystám nejaký krutý výstup, ale ten pocit "som unavená, všetko ma bolí ale bolo to super" poznám
ooou, to tam treba ist v lete a nie ked sa prsi a topi sneh vsade...je tam len blato a nic sa neda robit (ani snehuliak staviat, ani gulovat ani sankovo/lopatovat)
@tomas opekat sa da aj v zime le na to potrebujes viac casu rozlozit ten ohen... naposledz som opekal 27.12.2008 vonku bolo dost pod nulou ale dalo sa opekat... sice rozkladanie ohna trvalo pol hodinu tempom ze sme to uz chceli vzdat ale nakoniec sa rozhorel
@galinka ked budes planovat kruty vystup tak na mna nezabudni ja sa velmi rad pridam ale to by trebalo cez leto a ist do tatier na gerlachovsky stit ked by sa dalo
mna teraz tak strasne vsetko boli jaaj kto bude zajtra kuchynsku linku skladat
a sakra, taká dobrá ponuka...no tikalok si zjavne vymyslel ďalší dôvod, prečo sa neučiť analýzu - však je to predsa v záujme roztúženého davu! ja, hm, no....ukázalo sa, že moje dutiny by aj pri relatívne peknom počasí nezvládli niekoľkohodinový pobyt vonku...
Ale nie, robím si srandu... ale faktom je, že nebyť toho že som jednej kamarátke zvlášť poslala správu či sa jej nechce ísť... zase by som išla sama...
A neviete o čo ste prišli, všade bola kopa snehu, fantasticky sa šmýkal, najmä keď sme išli dolu kopcom, ani veľa ľudí tam nebolo a aj slniečko nám chvíľu svietilo
Tak vieš, bola som rozhodnutá urobiť si príjemný deň... A široko-ďaleko nebol okrem nás a prípadného zverstva nikto, takže ma tešil ešte aj ten šmýkajúci sa sneh (a navyše som škodoradostná a kamarátka sa šmýkala tak dva kroky predo mnou - no nepobav sa )
Dokonca mi nevadilo že som mala v topánkach sneh keď som sa snažila zdiaľky obísť kamarátku cez tie najhlbšie kopy tej hnusnej bielej hmoty
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a nepridem, lebo som na mimo bratislavu
na zeleznu to mam kusok, na patronku dohodim kamenom
aj by som siel ak bude dobrer pocasie, ale len ak sa nazbiera nejaka skupinka.. nejak sa mi nechce ist v dvojici alebo trojici
@antja Ja zimu práve nemusím a blato mi až tak nevadí... Priam som čakala na teplejší víkend A hlavne sa chcem ísť prejsť
@wewo Zatiaľ, nerátajúc teba, sme traja ak sa nič nestane... (+ možno ďalší dvaja, ale tí sú viac než neistí...)
@galinka ked budes planovat kruty vystup tak na mna nezabudni ja sa velmi rad pridam ale to by trebalo cez leto a ist do tatier na gerlachovsky stit ked by sa dalo
mna teraz tak strasne vsetko boli jaaj kto bude zajtra kuchynsku linku skladat
@6 len tak ist, precistit hlavu, oddych, relax..
vsetci ucastnici sa ma budu moct dotknut! (ak tam teda budem.. ale mozu sa pokusit, aj ked tam nebudem)
som si isty, ze teraz sa ucastnici budu len tak hrnut
Ale nie, robím si srandu... ale faktom je, že nebyť toho že som jednej kamarátke zvlášť poslala správu či sa jej nechce ísť... zase by som išla sama...
A neviete o čo ste prišli, všade bola kopa snehu, fantasticky sa šmýkal, najmä keď sme išli dolu kopcom, ani veľa ľudí tam nebolo a aj slniečko nám chvíľu svietilo
Možno dám aj nejaké fotky...
Dokonca mi nevadilo že som mala v topánkach sneh keď som sa snažila zdiaľky obísť kamarátku cez tie najhlbšie kopy tej hnusnej bielej hmoty