Nemusim ani moru ani h16, ale ked mam pravdu povedat mora nesiaha ha jedna sestke ani po clenky. Je to len taky trapny pajac, ktory ani neviem ako sa dostal do povedomia ludi..
Mora ma rap kvalitny, tak nechapem preco robi taky diss ako robi... Nie som na strane ani jeho ani H16 ale tak myslim si, že GPS vyznelo lepsie...Lebo taky diss aky dal Miki davaju casto 15r. chlapci na battloch...Proste ked nieco tak poriadne...A celkovo su to blbe tahy, ktore nic nevyriesia...
jj suhlasim, nadavanie na rodicov, robia deti co "battluju" Keby to pozmenil, bolo by to ppc diss. Ale aj tak sa mi vcelku paci (aj GPS je dobre
Len dufam, ze niektore deticky to nepochopia tak a nespravia z petrzky eastside / westside... Sak kvalitnych rapperov je tu 5 a este ich delit? To je chore. Keby nas je 20krat viac a kvalitne veci sa rataju na 100vky tak nepoviem nic.
Podtrhnute a sectene dufam, ze to svk hh scenu posunie vpred a nastavi latku vyssie
Konecne niekto povedal pravdu ?LOL chlapce vidno ze absolutne netusis o com je rec.Morovi sa pekne zacinalo ked dostaval podmazy od jednasestky...chce byt jak rytmus a aj sa mu to dari...za chvilu bude aj on odpad svk hip-hopu...Mora sa opiera o vymyslene fakty o jednasestke...Uz mu proste dosli temy...nema o com davat tak picuje do ostatnych.Uz nema nic kde by ich nespomenul...hovori si ze je kral undergroundu a je najkomercnejsi(samozrejme po kontrafakte)...
len problem je ten, ze tie deticky co to teraz pocuvaju lebo to "leti" to uz davno tak delia...bud su pre jednych alebo pre druhych a pritom vobec nevedia o com..len preto, ze im je sympatickejsi jeden viac ako ten druhy a potrebuju byt v diani...a vlastne o to tam ide.spravit si nieco ako "reklamu"
Mirage a:vies mne stacilo ked jednasestka davala v nejakom tracku ze"sme najmocnejsi v Blave"potom som to vypol a urobil som si svoj nazor na nich a ked proste morovi dolsi temy tak by nevidavali novy album ci nie??A este ked je Rytmus odpad SK hiphopu tak my pls napis nejaky inteligentny nazor preco????
Rytmusa pocuva skupinka 12-16 rocnych nikto iny nepocuva jeho sracky preto .Skus sa na jeho koncerte pozriet okolo seba a mozno to zbadas ...
Povedz mi jedneho rapera...ktory o sebe nedava ze je najlepsi...takeho nenajdes lebo taky neni.Zober si ceskych supercroo...Ti nemaju track bez toho aby hovorili o tom ze su najlepsi, alebo o tom ze ich chcu vsetky kurvy.Sere to niekoho?Nie pretoze su proste dobri
len ked o sebe hovori ze je najlepsi asi potom nieco na tom bude nie? preco KF maju najviac ludi na koncertoch??Keby ich ludia nechcu tak by tam neprisi nie??a ty 12-16 rocny na koncertoch u nas pokial nemas 18tak ta na party nepustia tak to nemam moznost vidiet a k tomu ze kto povedal este ze je najlepsi napr.H16 ci nie???
Jbone: JA rytmusa tiez nemusim a chces dovod? Kaslem na to, ze o sebe hovori, ze je naj. Nech, ako hovori Mirage a, to spomenie o sebe takmer kazdy. Ale ked niekto na podiu zacne kricat, ze vase mamy su kurvy? Tak to je na mna silne kafe (a ked tie deticky este s nadsenim ze anoooo). Preto rytmusa moc nemusim (i ked ked zacal nadavat na g unit ked nedosli to mal bod k dobru).
Co sa tyka H16 tak patria k spicke, ci sa to niekomu paci, alebo nie. A bonus maju, ze v kazdej vete nenadavaju.
Kontrafakt bol dobry zo zaciatku...Ked ale Rytmus zacal v kazdom tracku picovat bezdovodne na ludi ktorych ani nepozna...a na ich rodiny...vtedy si vela ludi zacalo uvedomovat kam patri...a mora sa tam pomaly zbera tiez...Teraz je to H16..za chvilu zacne picovat na ostatnych raperov a velmi rychle sa poberie lebo nikoho nebude bavit stale pocuvat veci o tom istom...Mora ma kvalitne veci nehovorim ze nie...ale v poslednej dobe je to stale dokola.Vyda si novy album kde bude 80% len o tom ze je jednasestka hrozna...a zvysnych 20% bude o tom ze on je kral a seci so svk hip-hopu co si to nemyslia su odpad...Co uz niekomu to proste nedojde a bude si na tom dalej ficat ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
H16 je a vzdy aj bola ovela lepsia ako mora...
Ale ja sa vždy smejem na morovi jak rapuje, však jeho hlas mi tak pripomína Kačera Donalda
H16 je stokrát lepšia o tom niet pochýb.
Len dufam, ze niektore deticky to nepochopia tak a nespravia z petrzky eastside / westside... Sak kvalitnych rapperov je tu 5 a este ich delit? To je chore. Keby nas je 20krat viac a kvalitne veci sa rataju na 100vky tak nepoviem nic.
Podtrhnute a sectene dufam, ze to svk hh scenu posunie vpred a nastavi latku vyssie
Povedz mi jedneho rapera...ktory o sebe nedava ze je najlepsi...takeho nenajdes lebo taky neni.Zober si ceskych supercroo...Ti nemaju track bez toho aby hovorili o tom ze su najlepsi, alebo o tom ze ich chcu vsetky kurvy.Sere to niekoho?Nie pretoze su proste dobri
Co sa tyka H16 tak patria k spicke, ci sa to niekomu paci, alebo nie. A bonus maju, ze v kazdej vete nenadavaju.
A miky je tiez vcelku fajn.