hlavne že v škole sme sa bavili že akurát budeme na praxi a ani nás nenapadlo že to bude na šibačku...ale neviem či sa toho vobec dožijem lebo sestra má pustenú hovnostár a asi vyvrátim celý obsah mojho žalúdku a zomriem na nedostatok živín
ak ma ktosi nachyta v robote tak chytím záchvat dajaký asi!
a prvoaprílové žarty uť nerobím... kedysi som spravila taký, že som došla domov ako uplne vystresová, otrasená, zničená... po dlhom prehováraní som dramaticky spolužiačkam povedala že moja mama je tehotná...že budem mať súrodenca.... ony začali efektne hysterčiť, pomaly si vlasy trhať a bedákať a v tom soms a začala ďábelsky smiať že "ná vy cundry! "
a čo sa mi stalo? približne o rok na to mi mama povedala že je tehotná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
poviem mojim zvieratám (spolužiačkam) v škole že sa ku mne chce vrátiť bývalí MUHAHA
VIEM ŽE MI UVERIA
ja nie xD ale to by som nebol ja,kebyze nieco nevymslim xDDDD
a prvoaprílové žarty uť nerobím... kedysi som spravila taký, že som došla domov ako uplne vystresová, otrasená, zničená... po dlhom prehováraní som dramaticky spolužiačkam povedala že moja mama je tehotná...že budem mať súrodenca.... ony začali efektne hysterčiť, pomaly si vlasy trhať a bedákať a v tom soms a začala ďábelsky smiať že "ná vy cundry! "
a čo sa mi stalo? približne o rok na to mi mama povedala že je tehotná
takže nejake velke/planovane vtípky nerobím
Robí to každý rok a ja sa každý rok ojebem