my sme na dvere dali papier ze nasa trieda bola docasne prelozena do jedalne... ucitelia potom mierne nadavali.. ale co uz ked su taky sprosty a uverili..
Pokusy na profákov tam boli...ale naša snaha vyšla nazmar Slaný cukrík nezabral, namastená kľučka - Nič moc a tá lepiaca páska natiahnutá cez vchodové dvere do triedy...skončila skôr ako sa do nej stihol náš matikár zamotať...
u nás v triede to bolo teda zábava jedna učiteľka sa zrejme urazila sedela v kabinete a nevošla do triedy dovtedy kým sme všetko nedali do poriadku a triedna nám všetkým čo sme sa neprezuli prikázala hodiť topánky do koša a tak sme museli bosí pobehovať po triede a skákať na jednej nohe samozrejme že aj ja som bola medzi nimi
My sme neprišli na hodinu a zamkli triedu potom prišla spolužiačka od zubárky našla profesorku pred dverami, zavolala nám kde sme ale my sme nerpišli , až potom 10-15 min pred koncom hodiny a potom nám celej triede dala neospravedlnené hodiny a že sa máme tešiť
tiedneho zavrali primáni pred dverami ale potom mu otvorili lenže on im zobral kľúč a zavrel ich do tiredy aoni chudáci nemohli vyjsť
u nás spolužiaci vylepili na dvere že naša trieda je v triede na opačnom konci školy a zamkli sme tredu ...ale že ten papier vylepili nálepkou kde bol nakreslený pikaču to je len menší detail
ja som nic nespravila..ale spoluziak osalil a strapnil dve spoluziacky pred triednym..to bolo vsetko..ved do vecera je este casu..takze mozno sa este nieco vyvedie...mna sa tiez pokusali nejako okabatit, ale tak..nepodarilo sa im
xixi...tak mne dnes sprawili super deeeen.....som na intraaaku .....DEJ:wosla som do izby.......vtom bol na okne prilepeny lepiacou paskou moj kobereec ..hahhaha...pozrela som sa do lawa a taaaaaam........ D veci pohadzaneeee po rurke a na laavooo...posteel beez plachty,vankusika a perinkyy D xixix..............
pod nami nieco prerabaju..a asi uz tyzden pocuvame same vrtacky..tak sme na dvere napisali: ze pre rekonstrukciu prizemia je 1.b prestahovana na neurcite miesto na dobu neurcitu..a od raditelky sme si vypytali kluce od spolocenskej a boli sme tam..a ucitelia tam nedosli tk sme mali volny den
ja som bola donútená zavolať kamoskinmu frajerovi, predstierala som ze som učitelka a že kamoška odpadla a mala autonehodu či čosi také a nech pre nu príjde.... chvílu bol v šoku a potom som zahučala že prvý apríl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
inak super dvere,ozaaaj
tiedneho zavrali primáni pred dverami ale potom mu otvorili lenže on im zobral kľúč a zavrel ich do tiredy aoni chudáci nemohli vyjsť
my sme zmenili hudobnu miestnost a nasa kapela o tom este nevie a ked vojde do povodnej miestnosti, tak tam je sklad teraz , tesim sa na ich reakciu
NEMKOMENTUJTE TO LAASKAWOO
chudák chlapec...