ja som raz dávnejšie spolužiačkam navravela že mám hlisty potom som sa do toho ešte trošku rozplakala takže mi uverili no možno to bolo trápne ale stalo sa
no v nasej triede robia debiliny kazdy den a ani to uz nieje sranda(pre mna hej ale pre tych ucitelov moc nie sice ja sa snazim nezapajat sa do toho) ale sme dohodnuty chalani ze si zajtra donesieme do skoly pyzamo a ked budeme mat hodinu s triednou tak si ho dame
my sa zajtra oblečieme ako chlapci teda ja a ešťe tri .. a ako poznám spolužiakov tak dajú povestný špendlík na stoličku našej milovanej pani učiťeľke ktorá si to po 9 rokoch nikdy neoverí..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
1. Vymeniť si so spolužiačkou "identitu", to znamená, že ona bude mať na fb moje meno(moju fotku) a ja zase jej meno(fotku) a budeme písať hovadiny.
2. Zalepíme fóliu na dvere a spolužiačky zase chcú zubnou pastou natrieť kľučky.
Takže, uvidíme čo to spraví.
Máte nejaké typy, čo sa dá ešte niečo spraviť v triede? (normálne)
Taktiez musim ist do skoly odprezentovat polrocny projekt,ale to iba v pripade ze ho moja spolubojovnicka dneska zbucha lebo ja neviem ani temu.