Zajtra máme začať hneď podľa rozvrhu. Bude mi stačiť mobil na základné poznámky, či si mám zobrať aj zošit? Na SŠ som si popravde moc nepísal, tak len nechcem, aby na mňa niekto pozeral divne. Buďto ako na mampičistu, či šprta, chápete
Najskôr som mal zošity, ale na veľa predmetov ich nebolo treba, pretože sme mali podklady na učenie potom k dispozícii niekde... Ale na takú matiku, to potrebuješ.
čím vyšší ročník, tým menej sme písali do niečoho, a max si robili poznámky, alebo stačilo, keď si písal jeden a potom to pozdieľal s ostatnými. Záleží na predmete.
@kerrang@13 tak vzorce okrem biochémie sme už moc nemali, takze v pohode ale nie vždy samozrejme, len niekedy mame cvika tak že stojíme a v teda je pohodlnejšie písať do mobilu
@sandriously@14 no však toto, my sme mali tiež biochémiu, a práve z toho dôvodu ma napadlo, ako si to vyriešila v tomto prípade. Na to zrejme ani aplikácia nie je, že by to ľahko a rýchlo bolo možné vpisovať..
Aj keď máme všetky materiály online, mne sa zošit veľmi osvedčil - po prvé na zapisovanie organizačných vecí a po druhé, keď píšem, tak nezaspím tak ľahko, ako keď iba počúvam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
čím vyšší ročník, tým menej sme písali do niečoho, a max si robili poznámky, alebo stačilo, keď si písal jeden a potom to pozdieľal s ostatnými. Záleží na predmete.