no ani neviem či som sa tešila, pamätám si akurát na to že v škôlke som mame vždy tvrdila že ja do školy nikdy chodiť nebudem ale nerobila som kvôli tomu nejaký cirkus, jednoducho som šla a bolo a zo začiatku sa mi tam aj celkom páčilo
Myslím, že môj prvý deň v škole som strávila v kabínke na záchode s plačom. Prvý deň na strednej si pamätám len trochu, tam tiež boli nejaké problémy lebo ma šupli do inej triedy a na vysokej to už bolo v pohode
na zš to bolo také, že som tam pár ľudí poznala a viac si nepamätám. na gympeľ som sa tešila, že konečne noví ľudia... boli sme v telocvični a potom sme išli do triedy a predstavili sa tuším... a nepamätám si viac
1. deň na základnej škole - tešil som sa, dostal som nové zošity a vystrihnutý obrázok psíka, ktorý kreslili starší žiaci, a všetci boli hrozne milí Celkovo sa mi ten deň páčil a mal som z neho dobrý pocit.
1. deň na strednej škole - netešil som sa, bol som nervózny, nevedel som čo od toho čakať. Potom som spoznal tých kokotov a kokotice, ktorý mali byť mojí spolužiaci a na konci dňa som sa musel trepať domov s 15 kg učebníc v dvoch taškách.
1. deň na vysokej - neviem či za prvý deň považovať úvodné sústredenie, zápis alebo prvú prednášku či cviko. Ale každopádne, kokotských ľudí už mám v paži, takže každý deň vrátane toho prvého bol skvelý...
moju najlepšiu kamošku hodili do inej triedy, ja som v lavici zaslzená presedela príhovor pani učiteľky a potom cestou domov ma môj bývalý ujo sused chcel silou mocou rozveseliť a vkuse mi chválil tašku s Mackom Pú-m
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
1. deň na strednej škole - netešil som sa, bol som nervózny, nevedel som čo od toho čakať. Potom som spoznal tých kokotov a kokotice, ktorý mali byť mojí spolužiaci a na konci dňa som sa musel trepať domov s 15 kg učebníc v dvoch taškách.
1. deň na vysokej - neviem či za prvý deň považovať úvodné sústredenie, zápis alebo prvú prednášku či cviko. Ale každopádne, kokotských ľudí už mám v paži, takže každý deň vrátane toho prvého bol skvelý...
Inak sa veľmi nepamätám