@enos noo krajinka drakov je daleko... hladala som na stranke skoly a nevedela som nic najst pre uchadzacov z SK ale asi cez banku alebo sa spytam na poste... nikto mi nevie povedat...
@alanis akurát som tento týždeň podávala na lekársku ale do Olomouca, a do Ostravy tiež na medicínu a tiež elektronickú...je to jednoduché a všetky majú ten istý systém, ak budeš mať problém tak TS.
@rheia po pravde do zaciatku tohto roku som este nevedela ci to chcem na isto... ale teraz ano len sa bojim ci nakoniec neostanem na urade prace... je to tazke...
@alanis učiteľstvo biologie/geografie na Prif-ke UK..ale to len preto som nešla hneď lebo ja nemam gymo, ale obchod. akadémiu, tak som potrebovala základy bio a chemie..a v čr sú menšie nároky ako na sr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2. poštovou poukážkou typu A na ktorejkoľvek pošte v ČR
3. osobne v pokladni finančného oddelenia dekanátu na Kateřinskej
z krajinky drakov je asi najvhodnejšia tá prvá možnosť. Pozri si stránku fakulty kde bude popísané posielanie peňazí zo zahraničia.