Čaute, chcel by som sa opýtať, či je tu medzi nami nejaký medik 1. LF KU v Prahe alebo sa tam niekto z vás chystá? Existujú nejaké prípravné kurzy alebo nepoznáte náhodou nejakého doučovateľa /učiteľa pripravujúceho študentov na LF/? Najlepšie, keby prípr
1LF už na prijímačkách nejde len podľa modeloviek, tento rok tam bolo že vraj veľa úplné nových otázok. ja som na 2LF, u nás je prípravný kurz cez internet, no neviem, či sa to oplatí, nezúčastnila som sa ho . na 1LF mávajú tušim raz mesačne nejaké kurzy na celý víkend, opäť, neviem, nechodila som . no chodila som do Brna... je to individuálne, no mne to prišlo ako vyhodené peniaze. proste keď máš motiváciu, naučíš sa to sám. rozhodne nečakaj, že Ti to na tom kurze "vlejú" do hlavy (teda aspoň v Brne to bolo tak, že pokiaľ si z nemal prehľad v téme čo sa brala, mohol si rovno odísť...). skôr sa podľa mňa oplatí investovať tie peniaze do súkromného doučka, kde si preberieš to, čomu nerozumieš, čo Ti nie je jasné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty