No tak keďže sa už blíži polročné vysvedčenie, známky sa krúžkujú, ako ste spokojný so svojím výkonom v 1. polroku aké známky vám vychádzajú U mňa sú to jedničky a trojky dvojky som vynechal ale ta tak je dobre, netreba sa veľmi namáhať
budem mat aj 4ku lebo som mala odpovedat zo sloviny dnes alebo zajtra a na dnes som bola objednana ku doktorovi, tak co, pojdem zajtra ne? ale zajtra neni ucitelka ta mi hned dala 4ku
jedna jeidna dvojočka asi z fyziky.. sice som mala cely rok 1,ale neodovzdala som labak posledny takze mam 5 takze neviem co mi teraz vychadza a zajtra ideme pisat pisomku tak omg som zvedava ale tak co aj keby bola dvojka,som veelmi spokojna xD
ja sa postupom rokov zhorsujem ...minuly rok som mala same dvojky na pol roka tento rok mi uz hrozia tri trojky ...ale to sa este uvidi este budem zajtra odpovedat a tak
noo radsej sa ma ani nepyyytaj .. uuuplna katastrofa ale neee az take zle to zas nie je ale mohlo by byt aj lepsie ale co uz mne na znamkach nezalezi .. dolezite je to co ma clovek v hlave
ja zatial čo viem..tak jedna z neminy(všetko poväčšine odpisujem, heh, dvojka zo sloviny..mala byt sice trojka a este tusim dvojka z informy..inak neviem...
ej tu sami inteligenti xD
xixi ale sa pridavam xD
ked este poriesim do polroku neminu a matiku xD tak ciste xD
a ked nie tak maximalne jedna dvojecka xD
K tohtorocnemu polrocnemu vysvedceniu len tolko ze znamky absoluuuutne neodzrkadluju moje vedomosti
Fuck vsetkych profesorov ktori nam nedali pokoj po dozvukoch
ludia ja budem mat same jednotky + jednu alebo dve dvojky..ty vole..som na seba aj pysna trochu som mohla mat same 1 ..kks jak ma nasrala slovencinarka ...len aby mi to vydrzalo aj druhy polrok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
xixi ale sa pridavam xD
ked este poriesim do polroku neminu a matiku xD tak ciste xD
a ked nie tak maximalne jedna dvojecka xD
Fuck vsetkych profesorov ktori nam nedali pokoj po dozvukoch
a z fyziky sme psiali 3 pisomky, z prvej jednotky a zo ostatnych neviem ....