Je nezabudnuteľná... Nie najkrajšia, tak by som to nepovedala (napriek tomu, že si stále nemyslím, že sa viem bozkávať, tak hento bolo z mojej strany vyložene smiešne .. ale krásne to bolo tou atmosférou a tým všetkým
@mort zahanbená byť nemusíš pretože ja som ju tiež nedostala nejako strašne dáwno myslím že je tomu rok... nejako pred 14timi to bolo heh... a mala som z toho strasne stawy
@matusenka - to asi závisí od povahy človeka, ja si ju napríklad pamätám veľmi detailne, a budem až kým nedostanem alzheimera, a bola pre mňa magická a výnimočná a neopakovateľná.
potom poznám ľudí čo si ju pamätajú, ale nebola podľa nich nič extra, alebo priam "zlá", alebo takých čo si ju nepamätajú... atď atď...
moja prva bola hrozna,teda chlapec bol hrozny,hrali sme fľašu. takže nie veľmi pekny zažitok.. ale tá ďalšia pusa bola až o 4 roky,no s človekom ktoreho ľubim,takže to bolo veľmi krasne
Mmmmmm prva Rozhodne stala za to lebo som si s nou pockal az na tu pravu a rozhodne do dnes si pamatam ten den aj okamih presne . Takze ma to nieco do seba zvlast ked to je s clovekom ku ktoremu citim o dost viacej nez tie klasicke pubertalne slintacky co vidim po meste.
hej pre mna bola vynimocna lebo nieco tak strasne dojebane som este neurobila. ale bolo to zlate...a davno ked si teraz spomeniem na tie stresy predtym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Ale aj tú druhú si veľmi dobre pamätám (ako s iným človekom myslím .. Potom už žiaľ prehľad strácam
(a btw, keďže s tým chalanom chodím ešte stále, tak mi fakt nepríde trápne, že bola tak "neskoro"
Dík za povzbudenie baby..
potom poznám ľudí čo si ju pamätajú, ale nebola podľa nich nič extra, alebo priam "zlá", alebo takých čo si ju nepamätajú... atď atď...