@kaylee rakovina deložného čípku. Neviem teraz presný názov v SK. Pred rakovinou deložného čípku chráni očkovanie...čiže predčasný sex u dievčat,ktoré nie sú očkované a ich vek je pod určitou hranicou sú ohrozené rakovinou deložného čípku
Tak povedz ešte psychickú ujmu, zlosť rodičov, pohoršenie okolia, fakt, že si svoje prvé totok nedarovala pravej láske a blablabla.. Také tie keci o duši, náboženstve a zákone a máš to!
partnerka a ja sme zatial len kratko, ale ked zacneme pohlavne zit, tak mi prezradila ze kondomy nema rada ze berie antikoncepciu...to je este tak v pohode ale ked citam co tu je a co som k tejto teme nasiel na nete, tak ma zacina znepokojovat, ze ci nieje riziko ze by som chytil daco od nej. nechcem povedat ze ma nejaku chorobu! ale clovek nikdy nevie, niekedy ani sam nie! dnes moze pohlavnu chorobu kazdy, nie len spodina (do samozrejme nieje nas pripade s priatelkou)...kludne moze dačo mat aj Ďurianova, ne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
teda pokial nebudes sexovat s nim ...
Asi mas na mysli pred svadbou... lebo inak to nemoze byt predcasne, pokial sa ti postavi tak uz nie je nic predcasne, vyvoj a pudy nezastavis
takze pred svadbou
1- neznalost
2-cize nechranenie sa
3-dieta
4-potrat?
5-problemy
6-choroby
7-neznalost = pokusenie a problemy
8-homosexualita
9-nedodrzanie krestanskej vychovy = prestanes verit
10-farar strati ovecku
partnerka a ja sme zatial len kratko, ale ked zacneme pohlavne zit, tak mi prezradila ze kondomy nema rada ze berie antikoncepciu...to je este tak v pohode ale ked citam co tu je a co som k tejto teme nasiel na nete, tak ma zacina znepokojovat, ze ci nieje riziko ze by som chytil daco od nej. nechcem povedat ze ma nejaku chorobu! ale clovek nikdy nevie, niekedy ani sam nie! dnes moze pohlavnu chorobu kazdy, nie len spodina (do samozrejme nieje nas pripade s priatelkou)...kludne moze dačo mat aj Ďurianova, ne?
pls poradte