Myslim si ze ak niekto zije single, neznamena to ze musi nadavat na sviatok sv. Valentina. Sviatok je len sviatok. Na cloveku samotnom zalezi, ako tento sviatok stravi. A myslim si ze ani "nadavajuci" nestravi cely den len nadavanim nan.
Ja by som brala Valentin uplne rovnako ci uz by som bola zadana ci single. Pre mna je to le sviatok obchodnikov. Ak niekoho mam rada urobim Valentin hocikedy Prečo len 14.2?
Ja mam priatela, a aj tak sa mi tento umely americky sviatok hnusi....Nemam rada ked je nieco prikazane. Napriklad uz len z principu nepijem na silvestra. Opijem sa na Vianoce a na Stefana
.. z vlastnej skúsenosti hovorím že áno.. nadávam na neho... a neviem prečo...ale proste tento sviatok mi príde taký..divný. Veď nemali by sme mať všetkých radi furt? nie len na "Valentína"
ja som single,ale mám v okolí ľudí, ktorí sú vo vzťahu a tiež na Valentína nadávajú a považujú ho za zbytočnosť,čiže tvrdiť,že nadávajú len tí, čo sú single je ozaj hlúpe
neviem ako vy ale ja nadavam lebo mam pokrk tychto z ameriky prevzatych, absolutne zbytocnych sviatkov......vianoce-pochopim,...valentin sa este da ale ked miesto Vsesvatych zacali ludia oslavovat "halloween" mala som dost.....
o par rokov budu tlste slovenske deti sediet za stolom, krajat moriaka na Vdakyvzdanie a syncek sa spyta otecka co bolo 17 novembra a preco sa na prvy maj nejde do skoly........
som sama a som takto stastna takze nenadavam ja dnes relaxujem!!!! to je sviatok pre zalubenych ktori dosiel z ameriky a ja zalubena niesom takze nemam pravo oslavovat a uz vobec nie nadavat
Mne idú všetky tieto americké sviatky kvalitne na nervy. aj heloween aj valentín a podľa mňa sú to úplne zbytočné sviatky... som "single" ale vždy som valentín rada nemala. nechápem jeho význam...však darčeky si môžeme dať hocikedy a keď niekto povie že na valentín môžu byť celý deň spolu je to blbosť. však aj inokedy môžu byť celý deň spolu. ja mám rada slovenské zvyky a tie sviatky sa mi páčia a netreba mi nejaké gýčové americké sviatky... a keby mal velentín aspoň nejaké výhody že sa nejde do školy alebo také niečo ale keď je to deň ako každý iný tak čo s tým .
však obchodníci si potrebujú nejak zarobiť...tak využívajú valentín, preberajú heloween, ja už len čaká kedy budú pred hypermarketmi predávať moriaky na dni vďaky vzdania....
a tá posledná možnosť akoby mi z duše vyšla takže tak
Nadavam na Valentin, vzdy som na neho nadaval a vzdy aj budem. Ci uz niekoho budem mat alebo nie. A nezalezi na tom, ze teraz nikoho nemam, lebo nikoho nemam z vlastnej vole A vobec, toto je sviatok pre cukrarne a pepiernictva
Nadávajú naň hlavne tí ktorí majú problém s tým ísť do obchodu a niečo kúpiť,alebo niečo milé spraviť v ten deň pre svoju polovičku......A preto majú kecy ako napr . Valentín je komerčný,Valentín neoslavujem lebo svoju lásku nebudem prejavovať len jeden deň v roku a pod blbosti.....
To by potom aj Vianoce,dušičky,Deň matiek,Deň detí a pod. boli komerčné.......pretože každá z tých vecí by sa mala "sláviť" po celý rok a tiež robia média okolo nich humbuk či už väčší alebo menší.
Do radu na cestu by som postavila a prešla kamiónom všetkých ktorí si radšej nájdu dôvod "Prečo nekúpiť,alebo niečo nedať..." v ten sviatok,miesto toho aby kecali tieto blbosti o komerčnosti,všetko je už komerčné.By som si želala aby neveriaci rodičia povedali na Vianoce svojim ratolestiam jediným že "Sorrry Vianoce sú komerčné"....
Keď tak prejavujú všetci lásku po celý rok,neviem čo im potom robí problém tento deň,však to by mal byť pre nich naozaj "sviatok"......ach.dohovorila som.
ludia prilis riesia veci. nemam rada tento "sviatok", nenadavam, ked sa ma niekto opyta poviem svoj nazor. a nie som single, som stastne zadana a nazor je ten isty.
keby tento sviatok nebol taký komerčný a konzumný že už priam aj stratil svoj pravý a prvý význam, nikto by naň nenadával. teraz už niet ani nadávky, ktorá by dokonale vystihla omyl a nepodstatnosť tohto sviatku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
155 komentov
btw. neznášam slovo "single" Scheisse, veď sme na Slovensku!
Neznášam výraz "btw." a "Scheisse", veď sme stále na Slovensku!
Stručne o Valentíne
...namiesto toho aby to ľudia ignorovali, (nikto ich predsa nenúti nič oslavovať) tak nadávajú, je to predsa len ľahšie...
je to biznis.. každý kupuje srdiečkové vankúše, srdiečkové lízatká, plyšáky so srdiečkami, rámčeky na fotky zo srdiečka, srdiečkovú bonboniéru...
asi ako vianoce (ach)
Ja nevidím žiadne negatívum...
...aspoň cez tieto komerčné sviatky sa trochu rozhýbe ekonomika.
Ľudia nadávajú, niektorí by zakázali celý valentín, ale ja ani sami nevedia prečo.
o par rokov budu tlste slovenske deti sediet za stolom, krajat moriaka na Vdakyvzdanie a syncek sa spyta otecka co bolo 17 novembra a preco sa na prvy maj nejde do skoly........
a preto lebo nemam rada ruzovu...
a tá posledná možnosť akoby mi z duše vyšla takže tak
To by potom aj Vianoce,dušičky,Deň matiek,Deň detí a pod. boli komerčné.......pretože každá z tých vecí by sa mala "sláviť" po celý rok a tiež robia média okolo nich humbuk či už väčší alebo menší.
Do radu na cestu by som postavila a prešla kamiónom všetkých ktorí si radšej nájdu dôvod "Prečo nekúpiť,alebo niečo nedať..." v ten sviatok,miesto toho aby kecali tieto blbosti o komerčnosti,všetko je už komerčné.By som si želala aby neveriaci rodičia povedali na Vianoce svojim ratolestiam jediným že "Sorrry Vianoce sú komerčné"....
Keď tak prejavujú všetci lásku po celý rok,neviem čo im potom robí problém tento deň,však to by mal byť pre nich naozaj "sviatok"......ach.dohovorila som.