Povedzte mi chalani naco sa vlastne snazite dostat babu do postele ked mate vypite?.!...aj tak sa vám vacsine nepostaví nevládzete tak co sa vtierate.. DD
nemal som nikdy vypite nikdy som sa nesnazil dostat babu do postele.
A ty musis mat s tým ale vela skusenosti co? ked ma clovek vpite je jasne ze nemusi pracovat erekcia nie nic poodbne. Hmm nechapem autrke co cchela tymto povedat alebo naznacit
boha kasko nemudruj do pici co sem raz za cas skocim tak wsade do pici ale wsade citam tie twoje "mudrosti" kokot autorka vie co chcela to je hlavne tak drz picu ....
mili Dann tvoje komplexi sa tu neriesia. Na otazku si neodpovedal ale picovat to vies velmi dobre. Si jebnuty? ked sa ta spytaju ako sa volas tak im odpovies, ze ci imj jebe alebo. Ano roztek mi chuti?????
Prosim ta nejeb do mna ano? Ja som sa k danej teme vyjadril a napisal som ako je to somnou. Tak prosim ta ber na vedomie to, ze na otazky sa treba odpovedat. Neodpovedal si vobec iba picujes a nic ine. tak sa pouc zo svojich chyb chlapcek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nemal som nikdy vypite nikdy som sa nesnazil dostat babu do postele.
A ty musis mat s tým ale vela skusenosti co? ked ma clovek vpite je jasne ze nemusi pracovat erekcia nie nic poodbne. Hmm nechapem autrke co cchela tymto povedat alebo naznacit
Prosim ta nejeb do mna ano? Ja som sa k danej teme vyjadril a napisal som ako je to somnou. Tak prosim ta ber na vedomie to, ze na otazky sa treba odpovedat. Neodpovedal si vobec iba picujes a nic ine. tak sa pouc zo svojich chyb chlapcek
Ano Wewo mal by si to prestat citat