17 a pocit ženy, a v očiach otázku, čo láska zmenííííí........... a je to tu, zajtra mám 17 aký bol pre Vás tento vek? čo sa počas toho roka udialo vo Vačich životoch?
Noo presne o mesiac mam 18 takze keby mam zhrnut tento rok povedala by som ze som trochu dospela uz niesom take decko a ze si viem lepsie uzivat zivot ale inac nic bol to pekny rok
počas tohto roka???nooo...nadobudla som dosť skúseností proste toto leto ako som mala už konečne 17 som začala mať prvé skúsenosti s chalanmi (samozrejem nie všetko ) a s alkoholom a s cigaretami...takže ako viac som nezažila za celý svoj život ako počas leta kedy som mala 17...
no bolo to zaujimave tak na zaciatku som zacala chodit s chalanom o 7 rokov starsim a v septembri uz bol koniec a tretiak na gyme a inak nic vsetko po starom
hepi brzzzdej tu juuu, svine poskakujuuu (plechy odletuju a tak fselijak podobne )
mno uprimne povedane ti zavidim jak hovado, 17 bol pre mna zatial asi najkrajsi vek, mozno tazko povedat preco, ale fakt najkrajsi, taky vek rozkvetu (teraz uz vadnem )
hmmm 17 je thaky zvlasny vek.. aspon pre mna bol.. na jednej strane som sa citila tak dospelo.. ale na druhej este stale som mala thaky beztarostny zivot.. skola, vecer von s partiou, piatok do mesta.. .zivot gombicka.. ale tym vekom aj som zacala trosku inac zmyslat.. myslim si ze on toho veku som si zacala vela veci uvedomovat a pozerat sa na svet aj inimi ocami.. ale celkovo bol to uzasny rok.. stale som zastancom ze kazdy vek ma svoje klady a aj zapory.. zalezi len z akeho uhla pohladu sa nato divas
po piči vek. rozišla som sa s priateľom. pohádala sa s kamaratkami, celé dni som sa len učila. nikam som nechodievala. bola som zavretá doma ako v klietke. odmietala som alkohol, sex, ponocovanie, komunikáciu s ľuďmi...vďaka bohu že je to už za mnou.
hmm.. rok naplneny naivitou, spojeny s navsetvou BA - povzbudzovanie spoluziaka v Superstar, v maji klasicky zachvat hokejovej vasne, pekne 2 tyzdne s Nemcami v lete, robenie vodicaku, 3 tyzdne bez mobilu (moj prvy.. nedozil sa)..
hmm.. v podstate to bol moj posledny rok teens zmyslania..
jetzt: naivita sa viac-menej vytratila (dufam), v BA som od vtedy nebola (teda myslim.. ee.. nebola, max. tak v TT), zachvat hokejovej vasne sa ozvya stale a niekedy aj castejsie ako v maji, Nemci boli aj potom (snad este budu), vodicak mam, mobil mam ..
takze vela sa toho zmenilo, vela nie a vela sa este zmeni.. ako kazdy rok..
hlavne co sa tyka zmyslania, to som si na sebe vsimla.. a to nie z roka na rok, ale doslova z mesiaca na mesiac, resp. z tyzdna na tyzden rozmyslam inak.. to asi vekom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ja ešte mám necelý mesiac času
@3 tento rok bol myslim, prestupny
ved ja chcem byt mladyyyyy
vsetko naj
mno uprimne povedane ti zavidim jak hovado, 17 bol pre mna zatial asi najkrajsi vek, mozno tazko povedat preco, ale fakt najkrajsi, taky vek rozkvetu (teraz uz vadnem )
ale niee, srandujem, tak ved nieco vymyslis, ci sa ti to uz blizi?
hmm.. v podstate to bol moj posledny rok teens zmyslania..
jetzt: naivita sa viac-menej vytratila (dufam), v BA som od vtedy nebola (teda myslim.. ee.. nebola, max. tak v TT), zachvat hokejovej vasne sa ozvya stale a niekedy aj castejsie ako v maji, Nemci boli aj potom (snad este budu), vodicak mam, mobil mam ..
takze vela sa toho zmenilo, vela nie a vela sa este zmeni.. ako kazdy rok..
hlavne co sa tyka zmyslania, to som si na sebe vsimla.. a to nie z roka na rok, ale doslova z mesiaca na mesiac, resp. z tyzdna na tyzden rozmyslam inak.. to asi vekom