Myslíte si, že sa vo vašom živote niečo extra zmenilo po dovŕšení 18stky alebo ak ak patríte ešte do skupiny tých mladších, myslíte si, že ta "osudna" osemnástka vám zmení život?
Vlastne, máte už životný cieľ? Pretože myslím si, že je to je
No ja som si myslela, ze 18 nieco zmeni, ale nezmenila, teda aspon nie tak svetaborne ,ako to ocakavaju ini, rodicia ma stale komanduju,lebo ma chcu chranit i ked menej(a teraz po 20 uz takmer vobec)...mozem si sice legalne kupit alkohol a podpisovat za seba dokumenty,ale myslim, ze moj zivot sa zmeni vo veku, kedy zacnem pracovat a opustim domov.... Jasan, zivotny ciel uz mam, a je to naozaj dolezit ho mat,lebo ak ho nemas, zacnes bludit a nebdues vediet kadial von.To je moj nazor
elemia: ja viem presne co budu hovorit... ze pokial byvas v nasom byte budes sa riadit nasimi pravidlami....no ale ja sa vzopriem nenecham sa komandovat, pracu mam taze peniaze od nich nepotrebujem ziadne
"Keď si myslíš, že keď máš 18 si môžeš robiť čo xceš si na omyle, budeš sa riadiť našimi pravidlami..... Od kedy máš 18 si ešte drzejšia ako pred tým.. " a podobne... rodičia vás budú obmedzovať stále.. niekedy je to dobre.proste stale vo vás vidia tie malé deti a hľadajú vo vás xyby akoby sa celi presvedcit ze ste naozaj malé deti.. Myslím, že ix to troxa prejde až keď sa odsťahujem
Mala som pred par dnami 18 a den predtym som sa na ten vek vobec ale vooobec netesila.preco??lebo uz mozete takpovediac vsetko! a od 18ky to strasne ryychlo leti,rychlejsie ako ked nemate 18.ale take pozitivum:rodicia mi uz tak nekecaju do vsetkeho ako kedysi
a moj zivotny ciel?urobit uspesne soferak,za chvilu mam skusky a dostat sa na vysku na dalsi rok.skromne nie?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a moj zivotny ciel?urobit uspesne soferak,za chvilu mam skusky a dostat sa na vysku na dalsi rok.skromne nie?