hlavne nebyť skromný a povedať "ale mami, to je v pohode, nič mi nekupuj" .. takto som to zopakovala párkrát s nádejou, že dostanem niečo originalne a dostala som osušku s nápisom máme ťa radi D
@berre Tak pokial si tam nechceš dať nejaky kamion tak by sa ti to nemalo prestať páčiť, teda ak to bude mať nejaku myšlienku hlboku pre teba ...ja si dávam napríklad na chrbát a určite neostanem len pri jednom tetovani ..a kebyže sa ti to prestane pačiť , nemusiš si o pár rokov hovoriť "bože aka som krava že som si takuto tuposť dala na seba" ale skôr... " to boli časy ked som si dala vytetovať takuto blbosť " chapeš snád
Viem, že brat dostal peniaze ale neviem koľko a také športové hodinky čo merajú tep a všetko vedia, asi aj variť.
No a nakoľko sme všetky deti jedným metrom merané, dostanem aj ja peniaze plus dačo, tiež som rozmýšľala nad hodinkami, ale nemusia vedieť variť.
@sveter variť zvládaš aj sama? mama mi hovorila či nechcem niečo strieborné, ale nič nenosím iba občas nejaký náhrdelník a aj ten iba ako doplnok, hodinky u mna nula bodov asi zatiaľ ja som rozmýšlala nad mačkou
@berre variť neviem ale nevadí ja som inak dala kamarátke na 18 mačku.
Len si zober, pôjdeš na výšku (možno) čoskoro a ak nebude možnosť zobrať si mačku so sebou, kto sa o ňu postará?
@sveter radosť ťa mať za kamarátku a tak na vyšku plánujem ísť a doma by sa mal kto o ňu postarať len sama som si tým neni moc istá ale viem že by som proste chcela mačku
18 rúž bolo moje prekvapko (viem parny počet sa dava na hrob,ale 17 alebo 19 by bolo od veci a mna to aj tak moc potešil a mobil som potrebovala v tom období surne ale výber som nechala na nich
@pajulikk párny nepárny čo tam po tom muselo to byť kráásne @melancholik no aj ja som vždy dostala peniaze plus niečo sladké len 18 sa berie ako nieč dajme tomu výnimočné, tak mi chcu niečo kupiť, lenže všetko čo potrebujem mám, nakoľko si nepotrpím na najnovšie vychytávky
@melancholik no asi im poviem aby mi tie peniaze niekam odložili keby som niekedy potrebovala, napr na vodičák ak by som sa odhodlala (aj ked ten by mi zaplatili aj tak) alebo ked sa niečo pokazí a budem si chcieť proste kupiť ale neveim vobec :ehm:
netuším. ozaj neviem. tusim nejake oblecenie a drobnosti, nasa rodina nikdy nebola nejako na darceky. ale tak, mna sa aj pytali co chcem ale nenapadlo mi nic co b som nejak potrebovala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
Ja som inak k 18 dostala vodičák
Mne zacvakali celú oslavu 18ky.
No a nakoľko sme všetky deti jedným metrom merané, dostanem aj ja peniaze plus dačo, tiež som rozmýšľala nad hodinkami, ale nemusia vedieť variť.
Len si zober, pôjdeš na výšku (možno) čoskoro a ak nebude možnosť zobrať si mačku so sebou, kto sa o ňu postará?
inak to som jedina co si platila vodicak sama ? -.-
no zdá sa mi že zrovna na 18-nástku som dostal notebook
a dostala som tortu.. zelenu .)