no....tak najpr to bolo take doma-akoze s rodinou, torta, darceky a tak...a potom sme sli kamosovi na dom-a oni mi to aj ozdobili s balonikmi a opekali sme...a potom si uz nepamatam
ja som mala oslavu na chate môjho otca..trochu som mala stresy aby sa nič nepoškodilo ale vcelku to bolo viac ako super..opekačka, hudba,..a na terase s krásnym výhľadom sme kecali až do šiestej rán
ja by som cela ist na chatu skoro rano, ist na studenu rannu vychadzku na konoch s ludmi ktorych mam velmi rada, a presli by sme kamaratkse rance a tak..potom by sme sa vratili, cely den by boli paradne haluze (co su vzdy ked je nasa parta spolu, len sa tak pokope uz skoro nestretavame) a vecer by sme sa odobrali chajdy aj so vsetkymi psami co by sme mohli a ziadny alkohol, len stara dobra bezkonkurencna kofola tak si predstavujem 18tku..a potom este jeden den byt s mojim tatikom niekde het na vylete
Zachvilu budem mat 18 casto som rozmyslala ako to solavit aj mne by sa zisiel nejaky dobry napad lebo december je zachvilu tu
Neviete niekto o nejakej dobrej party zaciatkom decembra v BA?
Ale ked chces poradit nieco dobre ja som na 16ku zobrala 2 naj kamaratov a isli sme do UFA (BA) a bolo super mozem povedat ze doteraz moje najlepsie narodky
nemam rad oslavy, hlavne take velke, kde je cela rodina, popripade vsetci kamosi. je to pre mna take desne, nikdy sa na take oslavy netesim, pretoze mi tam je zle. aj pozvanie odmietam. radsej taka malicka oslava, kde nie je vela ludi (najlepsie 2 a je svaty pokoj a klud...
18? iha to bolo uz davno. pokial viem tak som bol doma, neviem co som robil ale urcite to nebolo nic extromneho. ziadna zabava. na to sa uz nepamatam. viem, ze 19sku som oslavil v posteli. lebo som bol unaveny. na 18 si fakt nespominam
18-ku som tuším presedela doma... ako každý rok... Neviem, nie som človek ktorý by dokázal zorganizovať oslavu a nie som ani človek ktorý by chodieval v piatky piť...
Ale možno na 20-ku by sa mi podarilo dať niečo dokopy... (ha ha ha, snívajte s nami... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Neoslavovala som. Osemnástka je ako hociktoré iné narodeniny.
Neviete niekto o nejakej dobrej party zaciatkom decembra v BA?
Ale ked chces poradit nieco dobre ja som na 16ku zobrala 2 naj kamaratov a isli sme do UFA (BA) a bolo super mozem povedat ze doteraz moje najlepsie narodky
Ale možno na 20-ku by sa mi podarilo dať niečo dokopy... (ha ha ha, snívajte s nami... )
Fúha, to by ma nenapadlo, to si zapamätám, dosť originálne ...