Ako ste sa cítili keď ste dosiahli vek 18 rokov ? Všimli ste si to vôbec ? Alebo deň ako každý iný ?
Beriem to totiž ako strašné sklamanie, pamätám si, keď som mal 12 a tento vek mi prišiel tak nedosiahnuteľný a taký... vysnívaný. A mám pocit, akoby to p
bola som v Terne nakupit chlast a citila som sa dobre. isli sme na chatu oslavovat s mojim kamaratom "dvojcatom" (je o 4 hodiny mladsi). veru to boli casy.
ked budes v mojom veku sa na to zas budes divat inak, neber to tak vazne, este stale si mlady clovek, co ma cely zivot pred sebou a teraz aj moznosti a slobodu si ten zivot riadit.
@tosom@piter09 sa snaží byť vtipný.. keby si sa zasmial tak by to bolo na mieste ale nie, nerieš ho vôbec, je vadný..
mal som tiež ten pocit v dvanástich, no v osemnástich som nezbadal žiadnu zmenu, azda len v tom, že môžem šoférovať, predajú mi cigarety a alkohol (čo aj pred tým, ale neva), môžeś robiť na TPP, môžeš mať bankový účet atď atď
Tak ja nezvyknem oslavovať narodeniny žiadne čiže ani 18tku neplánujem.. a ja osobne sa zatím teším na 18tku lebo si chcem začať zarábať.. som zvedavý ako dlho ma to bude potom baviť
tak ono to ma kazdy inak mne sa nejak zasadne zivot nezmenil tym ze som dosiahol 18 rokov no ok mozem si vsade kupit chlast a cigarety ale to sa dalo zohnat aj predtym skoro vzdy ale inak den ked som mal 18 bol skvely vtedy som mal este viac kamaratov a nasi boli niekde prec no tak sme si na dvore spravili taku mensiu party sice to neni az tak neobvykle teraz ze pijeme u nas ale proste malokedy je tak dobre ako vtedy
@nietimekki dokonca netusim do mohlo byt na tom gife vtipne. ty mas zvlastny zmysel pre humor, ked minule ti clovek napisal, ze nema dobry vztah s rodicmi a ty sa ho pytas ci sa mas smiat a dnes toto
Ja sa teším z toho, že už som dospelá. Prišlo veľa zmien. Žiadne otravné podpisy zákonným zástupcom, môžem brigádovať, môžem šoférovať.. sú to maličkosti, ale človek sa necíti ako nesvojprávny
citila som sa super, bo som vedela, ze ten vek bude pre mna vynimocny...najviac som si uzila v 18tich a to som ani nechodila moc na zabavy...napriek tomu som vtedy spoznala vela skvelych novych ludi, mala som uzasneho priatela..jednoducho som bola happy....skoda len, ze to fakt dost rychlo uslo a odrazu mam 22...
pamatam sa, ze sme vtedy chlastali s kamoskami v parku a prisli fizli. jednej z nas dali fukat, pretoze bola este neplnoleta. no a my dve dalsie sme uz nemuseli bol to celkom fajn pocit.
a nejako ma prestali lakat tie "zakazane" veci - cigarety, alkohol, nepristupne filmy... ako keby to s prichodom dospelosti stratilo svoje caro. kazdopadne je fajn uchovat si v sebe kusok dietata a nebrat sa az tak vazne
citila som sa jak pan sveta .. frajer ma vtedy zobral do BA na vylet a ja som si v den narodenin kupila cigarety a pivo ..a bola som stastna, ked si odo mna pytali obcianku
ja som sa včera rozhodla, že fyzický vek pre mňa nič neznamená vlastne.
ani 15, keď som op dostala som neprežívala.
ani 18, keď som začala byť akože dospelá (i keď vďaka tomuto číslu sa to určite nestalo) som neprežívala.
začala som svoj vek prežívať až teraz, keď sa k 30tke pomaly začínam zaokrúhľovať. a to v negatívnosti. tak som sa rozhodla včera, že s týmto negatívom končím!
tiež som ako malá túžila byť čo najskôr dospelá ale teraz by som radšej bola zas malá a bezstarostná ale inak neviem ja som sa necítila nejako extra inak 17, 18, 19 - všetko stejné len mi trochu viac rozumu pribudlo možno
@antifunebracka ja nikoho neodpisujem, ja len vyjadrujem svoj názor neviem prečo ma všade taguješ, ale asi ti nedám spávať keď všade musíš mať nejakú pripomienku Karolko ty si naozaj tak malý človek, že musíš na mňa stále reagovať? to proste nemôžeš žiť svoj život bez toho aby si na mňa reagoval? kokôtik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ked budes v mojom veku sa na to zas budes divat inak, neber to tak vazne, este stale si mlady clovek, co ma cely zivot pred sebou a teraz aj moznosti a slobodu si ten zivot riadit.
cim dlhsie zijem, tym som blizsie k smrti a to je pre mna najdeprimujucejsie
všimla, bola to pamätná noc, teda dve, lebo som nespala
A rozosmialo ma, keď volal Jožko ako ho zrušila
mal som tiež ten pocit v dvanástich, no v osemnástich som nezbadal žiadnu zmenu, azda len v tom, že môžem šoférovať, predajú mi cigarety a alkohol (čo aj pred tým, ale neva), môžeś robiť na TPP, môžeš mať bankový účet atď atď
ale tak velky rozdiel som tam nevidel. takmer ziadny
a nejako ma prestali lakat tie "zakazane" veci - cigarety, alkohol, nepristupne filmy... ako keby to s prichodom dospelosti stratilo svoje caro. kazdopadne je fajn uchovat si v sebe kusok dietata a nebrat sa az tak vazne
ja som sa včera rozhodla, že fyzický vek pre mňa nič neznamená vlastne.
ani 15, keď som op dostala som neprežívala.
ani 18, keď som začala byť akože dospelá (i keď vďaka tomuto číslu sa to určite nestalo) som neprežívala.
začala som svoj vek prežívať až teraz, keď sa k 30tke pomaly začínam zaokrúhľovať. a to v negatívnosti. tak som sa rozhodla včera, že s týmto negatívom končím!
ja len tak, nemozem si pomoct
ale i tak si tam pekna, to vies
zatial posielam cmuqy i ja
pohoda..aj menej mi tipujú 14 a ták
(správanie by aj sedelo... eh... )
dakujem a posielam puqy
» www.capekxxx.cholerik.cz/Puky... Extraliga 2008.JPG