Strasne sa mi pacil a pindam uz dve nedele, ze nepojde Betler a mam z toho dosraty tyzden
Teda finale bolo celkom scenaristicky slabe, ale mimo toho cela produkcia velmi na urovni, na slovenske pomery vynimocne..dostojny herecky prejav, dialogy, kamera, obsadenie (Hubert!!!). A mam aj velky sentiment voci Betliaru, asi len milionkrat som tam bola a z kazdeho obdobia zivota mam fotky v zahrade tam
Na slovenské pomery slušný seriál, páčil sa mi Stanislav Maier aj dvojica Ondrík-Nahálka, len ten záver nebol príliš prekvapivý. Ked sa počas celej jednej série seriálu riešia zločiny jedného páchateľa, ten záver by mal šokovať, divák by mal pozerať s nemým úžasom. To, že je páchateľ Hubert nebolo až tak prekvapivé, ale keby bola vrahyňou napríklad grofova dcéra, ktorá celý čas pôsobila ako neviniatko, a nakoniec sa zistí, že sa zaplietla s Martonom len preto,aby dohliadala na vyšetrovanie a naviedla ho nesprávnou cestou, to by bola pecka
" to by bola taká dobrá robota ale furt dačo furt furt " dobrý bol ten Ondrík a aj gemerské nárečie sa snažili napodobniť to "ňi" veľmi dobrý seriál na slovenské pomery a oceňujem aj to že tam dali aj neopozeranych hercov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Teda finale bolo celkom scenaristicky slabe, ale mimo toho cela produkcia velmi na urovni, na slovenske pomery vynimocne..dostojny herecky prejav, dialogy, kamera, obsadenie (Hubert!!!). A mam aj velky sentiment voci Betliaru, asi len milionkrat som tam bola a z kazdeho obdobia zivota mam fotky v zahrade tam