Mám menší problém-nejde nám počítač. Otec včera nainštaloval druhý antivirák(pôvodne na pc bola Avira-ktorú však neodinštaloval) a teraz proste sekne. Zobrazí sa plocha so všetkými ikonami aj panel so Štartom,ale ďalej s tým proste nepohn
to bola veľká chyba ja som stiahol nejaký program a som si nechtiac ku tomu stiahol aj antivirus a mi nechcel zapinať PC. Radím odinštalovať alebo preinštalovať PC
@sob3k to bol joke kamo, aj ked pri tej Viste si ani sam Microsoft nie je isty co za debilinu to vytvoril,
este Avast sa da prezit, ale take McAfee to je skoro uz virus, ... raz som sa o tom bavil s kamaratom z Brna, ako nam jeden update rozbil servery, ked som robil v HP,
@lucina223 tak to potom asi vela nestahujes.. dlho som patril ku komunite hackerov (hlavne hracskych) a bolo mi povedane ze okrem aviry,nodu a mozno pandy je ostatok taka smiesna nahrada antiviru. mal som avg a jedine k comu to viedlo bolo 15 trojanov a plno malwaru a to som mal proverziu. Raz som v jednej sutazi vyhral aviru premium na 3 roky a odvtedy neviem co je virus. nod by som su nedal kvoli chorobnej nedovercivosti voci azijskemu softu ale to klasickych userov asi netrapi.
Ono, ja som raz dostal do ruk kamosov notas s McAfee... A tak som sa na to pozeral: Interface graficky nespracovany nijak, grafika ala rok 99. 32 scannovacich jadier, naraz nespustitelnych a kazde scannuje hovno... Velmi uzitocna vec, nerozumiem, preco ich pchaju do kazdeho noveho Notasu... a vlastne rozumiem Aby sa ich aspon nejak zbavili
Presiel som to avirou... 15 trojanov. Ale ten chalan bol taky typicky user, hodil som tam Uniblue utility a pozeram 3 GB historie v prehliadaci... SEEEEMS LEGIT, 15 GB skomprimovanych dat atd... A mal na tom Vistu, ja som pol dna nad tym facepalmoval ^^
Tak potom mas relativne stastie, bud na stare virusy, alebo nemas stastie na tie nove, neviem ako to nazvat Proste len, raz zapnes scan a aj ked bol prescenovany kazdy subor pri stiahnuti, vybehne ti v kazdom z nich virus ... Stalo sa to a nielen mne
@darasovci25 ... nelegalny softver ma nezaujima, to je uz problem jeho uzivatela. MSE je k dispozicii aj pre Win XP ... treba si viac vsimat stranky produktu ... skus znova
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Na Googli si nájdi, ako dostať Win XP do Safe Modu a ďalej už hádam budeš vedieť.
skús otvoriť spúsťacie okno Run/Spustiť, ktoré sa dá oitvoriť v štarte, a napíš tam :
control appwiz.cpl
malo by sa otvoriť okno kde sa daju odinstalovat programy
inak to musi byt kurva zavirovane
po starte F5 > safe mode
dievka, potom sa ozvi ci safemode presiel, ak nie bude to chciet nejake live linuxi, alebo bootovacie tool cdcka,
@matwejo fungoval jeden však nešiel odinštalovať,tak to skúsim dať preč jedným programom
A nainstaluj si tam laskavo free aviru a nie tam Avast Je pekne to nazyvat antivirakom, ale nerobi totalne nic
este Avast sa da prezit, ale take McAfee to je skoro uz virus, ... raz som sa o tom bavil s kamaratom z Brna, ako nam jeden update rozbil servery, ked som robil v HP,
Ono, ja som raz dostal do ruk kamosov notas s McAfee... A tak som sa na to pozeral: Interface graficky nespracovany nijak, grafika ala rok 99. 32 scannovacich jadier, naraz nespustitelnych a kazde scannuje hovno... Velmi uzitocna vec, nerozumiem, preco ich pchaju do kazdeho noveho Notasu... a vlastne rozumiem Aby sa ich aspon nejak zbavili
Presiel som to avirou... 15 trojanov. Ale ten chalan bol taky typicky user, hodil som tam Uniblue utility a pozeram 3 GB historie v prehliadaci... SEEEEMS LEGIT, 15 GB skomprimovanych dat atd... A mal na tom Vistu, ja som pol dna nad tym facepalmoval ^^
Tak potom mas relativne stastie, bud na stare virusy, alebo nemas stastie na tie nove, neviem ako to nazvat Proste len, raz zapnes scan a aj ked bol prescenovany kazdy subor pri stiahnuti, vybehne ti v kazdom z nich virus ... Stalo sa to a nielen mne
-
Tucniak a jeho live ... take zbytocnosti :p