ja som to videla raz... teda len zaciatok, lebo potom ma naplo na vracanie viedli sme s kamaratmi rozne myslienky, ci to nebol proste len puding potom ale desim sa toho, ze nebol
Už som videla aj oveľa horšie, na zvracenych.cz, z toho som sa fakt skoro pogrcala. Nechapem, ako to moze niekoho vzrušovať, na niečo podobne by som sa nedala nahovoriť ani za milion.
to som videl uz davno.. mal som spoluziaka, ktory ma zasoboval takymito lahodkami:/ tak som musel hladat na nete este vacsie nechutnosti, aby som mu to oplatil..
@42 zaujmava predstava, ze si nejaka zver (dajme tomu srnka)s dalsou zverou (opäť srnkou) naseru do pohara a potom to budu lizat ako zmrzlinu. nasledne na to si nagrcaju do huby...
@49 rebel, mne je to v podstate jedno..len mi pride jednoducho NECHUTNE, ze ako sa toto niekomu moze zdat vtipne..alebo nebodaj este aj pacit, ci ho to vzrusovat ..to moze jedine len dajakeho uchylaka, alebo choreho cloveka..lebo normalneho urcite NIE
videl som to raz CELÉ, ja znesiem toho dosť veľa - ale pohľad na dve ženy pochutnávajúce si na vlastných sračkách, tak toto už vážne prekročilo všetky moje medze. hnus
ja som videl ešte jedno hnusnejšie neboli tam sračky, ale starci, ktorí si robili dobre....s pomocou všelijakých "nástrojov" a tak...kokos TO bol humus. oproti tomu sú sračky len sračky fuj tam si starý chlap (ako jedna z mnohých vecí) rezal kokot a radoval sa z toho!! Fuj kokos choré a nechutné.......link radšej nedávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
Tie hovná sakra - žerú tam hovná ááá
sakra
sa z toho poserem
@3 jedine asi stiahnut, inak neviem
» www.redtube.com/10147...
viem, ze som to uz sem raz daval, ale stale sa na to dokazem zasmiat
@27 pripada ti trapne aj ked si prdnes ty?
Tak neviem ako Ty, ale ja neprdim niekomu naschval do tvare..a este zeby som z toho mala ja/alebo doticny/ aj pôzitok...
...ja tiez nie, teda iba sem tam
nieze by ma to vzrusovalo, len mi to video prislo jednoducho vtipne
no...niekto sa zase smeje na stephanovych videoblogoch, pricom mne vtipne nepridu ani zdaleka
Cize sem tam aj ano? ..no teda..
Tak mne vtipne neprislo ani nahodou..ale proti gustu ziaden...
Moyna fotomontay,ale ludska sexualna predstavivost je neobmedyena,takye aj taketo veci su v realy mozne...
do piče to je čo už toto?????????????? šak to ani zvery nerobia!
potom som nemal chut ani na jedlo ani na sex
a @44 bola len apelacia na @42. nic viac...
ok..
a inak, naplo ma.. :-!
humus!
:-!
to bolo asi najnechutnejsie video jake som ever videl ty kks
@67 ale pozri
spoluziak mi raz poslal take nieco, kde si nejaky clovek odrezal penis. mam dojem, ze sa potom z toho radoval.