Vzhľadom na to, že sa jedná o univerzitu v Žiline napísal by som tu svoj obvyklý komentár hlásajúci kvalitu jedného výrobku. Ale keďže som bol prednedávnom vyzvaný, aby som s tým už prestal . Nenapíšem vôbec nič. Ja viem, odveci (ale neber to v zlom)
Inak, byť tebou by som si to premyslel tam ísť.Škola je to síce kvalitná,langoše sú skvelé , vypúšťa absolventov s vysokým nástupným platom, ale zároveň sa priprav na veľké! sito.
vyštudoval ju moj brat, strojarinu a sam povedal lahke to teda nebolo bolo to sice pred tromi rokmi ked ju dokoncil, ale opakoval rocnik(a nebol sam) a ako tu uz bolo spominane sito a kopu ludi co to vzdali, kazdopadne nechcem ta strasit vsetko sa da zvladnut len treba chciet---samozrejme ako na kazdej skole ludia- profaci s ktorymi sa da dohodnut takisto aj ludia ktori ti budu robit vecne napriek, ale lesopark je tam krasny ...teraz je vsak brat Pan Ing. a plat teda nema najmensi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Inak, byť tebou by som si to premyslel tam ísť.Škola je to síce kvalitná,langoše sú skvelé , vypúšťa absolventov s vysokým nástupným platom, ale zároveň sa priprav na veľké! sito.