no čo závisláci prežili by ste to?ja na otm budem celé prázdniny a docela sa na to teším ...2 meisace na dedine bez pripojenia na internet jupí jupí ..aspoň raz
boli aj obdobia kedy som bol bez netu a nechybalo mi to, teraz kvoli praci je to uz ine, ale ak nebudem robit online tak kludne ozeliem internet, nieje to nic tazke
Ja by som brala ,keby sa to dalo Lenže keď to máš furt na očiach tak ťažko tam neísť.. A teda vlastne ešte keby som volala aspoň každý druhý deň s jednou kamoškou tak maximálne by to bolo možné
nebol by to nijaký problém.. horšie by bolo, keby som nemala mobil a niečo by sa mi mohlo stať...to by mi preplo z pocitu, že si ani pomoc nesmiem zavolať..
Ja som si 2 mesiace bez internetu kratil vyvolavanim do servisu a k poskytovatelovi nech daju vsetko do poriadku ... kazdy den, kazdy tyzden, ... a nakoniec to ako-tak dali do poriadku
18 ročná a net či vydržíš???!........v tvojích rokoch by si mala mať lepšiu zábavu.........učiť sa variť, piecť, prať, žehliť, študovať výchovu dieťaťa a pod.......pripravovať sa do stavu manželského.......filip
ja by som to brala, ale musela by som k tomu byť niekde v lese na chate...
inak podobná vec sa mi stala minulý tok, keď som vyše mesiaca nebola na nete, lebo sa mi pokazil, ale v pohode som to zvládla, aspoň som konečne čítala a písala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
nič v zlom
inak podobná vec sa mi stala minulý tok, keď som vyše mesiaca nebola na nete, lebo sa mi pokazil, ale v pohode som to zvládla, aspoň som konečne čítala a písala
A su bez neho "štastnejší" potom prečo su tu ?