Caute prosím Vás kto sa vyzná. Neviem ako som naisntaloval 2 operacne systemi na jeden moj Ntbookm ale teraz si chcem jeden odinstalovat. Ako sa to robí? Vie to niekto? Prosím pomozte. Diki
@candy36 ntha diki ... ale ved normalne ked zapinam pc tak sa ma pyta na zaciatku ktoy OS chcem spustit ci wondows xp professional ci windows xp .... ta hovor mi ze ja som debil
neviem, co znamena to obnovit mbr, minule som sformatoval disk, na kt. som mal ubuntu a ked som restartoval pc, tak nic nenabehlo, lebo ze chybal disk s operacnym systemom ci co..
@piter09 tvoja matka ... neviem kto zns je debil , ja co som sa pytal na radu alebo ty co mi napises ze som debil ... to ze mi to napise dajake dievca , co ma udane ze ma 10rokov , ze to dajake jebla bude, z toho si nic nerobim ale ze dajaky debilko more s okularmi, a chlpatou dlanou ked mi to napise tak akoze to ma uz urazi, naco tu vlastne reagujes?
staci si dat do googlu uninstall os a mas tam milion rad, v @2 mas tiez radu a po dalsie v @6 som ti este pisal, ze ta obnova mbr je zrejme dolezita, lebo mne to bez nej neslo. to ze si debil som napisal preto, lebo nechapem, ako sa ti mohlo podarit "nechtiac" 2krat nainstalovat xp
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Aký Os si chceš nechať ?
za predpokladu že máš win + linux a chceš len win
1. sformátuj partíciu s linuxom napr na ntfs
2. obnov mbr
3. hotovo
inac @2
neviem, co znamena to obnovit mbr, minule som sformatoval disk, na kt. som mal ubuntu a ked som restartoval pc, tak nic nenabehlo, lebo ze chybal disk s operacnym systemom ci co..
tak asi to bude dolezite
neviem síce načo ti je 2x win Xp ale dobre
postup je aj tak taký istý ako som písal v príspevku @2
zmažeš oddiel windowsu ktorý nechceš
obnovíš mbr = Master boot record
spraviť sa to dá viacerými spôsobmi stačí googliť
staci si dat do googlu uninstall os a mas tam milion rad, v @2 mas tiez radu a po dalsie v @6 som ti este pisal, ze ta obnova mbr je zrejme dolezita, lebo mne to bez nej neslo. to ze si debil som napisal preto, lebo nechapem, ako sa ti mohlo podarit "nechtiac" 2krat nainstalovat xp