Snívalo sa vám ,že niekto zomrel? Má to nejaký význam?
Raz sa mi snívalo, že zomrel jeden známy hudobník, (predtým som ho veľmi nepoznala,ani som ho nemusela)vo sne ešte spieval jednu známu, ale veľmi smutnu pesničku. Keď som sa zobudila,začala som plakať. Odvtedy sa cítim silnejšia, energickejsia.
Išla som na jeho koncert, ( predtým som si povedala že tam žiadnom prípade,ani za 50 tisíc eur)Aj moja dlhotrvajúca depka ustúpila, možno, že je hlúposť, ale cítim, že pri mne niekto 'stoji'',tento sen mi zmenil život. Predtým som nemala skoro žiadnu sebadôveru,bola som ako ľadová kráľovná, teraz som práve naopak.
Nemaj strach, neznamená to nič... Sny sú len výplodom mysle keď človek spí ... A vecami ako je snár sa nezaoberaj To sú kraviny Sny majú vlastne fyziologický význam, mažú sa ti nepotrebné veci z pämate.
Snívalo ...chvalabohu prebudenie zo sna mi navodilo spokojnosť, že nie je to tak zlé, čo sa mi v tom sne stalo po konečnom prebudení zo sna a realite ...neviem od čoho závisí, kedy sa mi čo začne snívať (či o luďoch, o zvieratách, o veciach, katastrofách atď.), lebo zas niektoré moje noci sú aj čisto bezsenné a nie je ich tak málo ...či keď niekoho niečo trápi sa mu sníva alebo ako ...mohlo by byť zaujímavé aj toto zistiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale ak sa cítiš lepšie, tak sa teším a prajem ti to.