čím ho mám otovriť? Bojím sa že aj keď nájdem editor, ktorý mi ho otvorí, tak tie zmeny potom nekorektne uloží. Takže poprosím poradiť len editor, ktorý už máte odskúšaný, že naozaj funguje na takéto súbory.
@Kokotis@Patrixo@Kosmiklove su to len moje osobne data jednej z databaz chcel som ju preniest na iny VPS a este predtym zmenit nazvy. Ja do DB hadzem vsetko aj obrazky aj videa jednoduchsie sa potom migruje ked je vsetko na jednom mieste. No a ked sa z DB vygeneruje SQL dump tak sa binarne ASCII data musia skonvertovat na text to znamena ze jeden ASCII znak sa skonvertuje na niekolko textovych znakov (neviem co to je za kodovanie asi B64). Takze preto je to take velke.
@Wistingher VSCode to zatial jediny otvoril ale neda sa s tym nic robit dokonca ani scrollovat nie to este editovat. Ale dik za ten zoznam nieco z toho poskusam.
@Dwarvax notepad++ si s tym neporadil. PSpad pochybujem ze by to otvoril ten si neporadil ani s omnoho mensimi subormi. A Sublime skusim.
@Etelnair napisat vlastny skript asi bude najschodnejsie riesenie.
@kokotis uz som si to poriesil nakoniec som nic needitoval sqlko som zmazal. Detachol som databazu a Attachol ju do noveho servera a ono to kupodivu fungovalo.
Lebo pamatam si ze kedysi sa mdf subory nedali zdielat medzi roznymi verziuami db servera. Ale SQL Server 2017 si teraz poradil s mdf SQL Server 2014 a bez problemov ho attachol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» stackoverflow.com/questions/15952...
@Wistingher VSCode to zatial jediny otvoril ale neda sa s tym nic robit dokonca ani scrollovat nie to este editovat. Ale dik za ten zoznam nieco z toho poskusam.
@Dwarvax notepad++ si s tym neporadil. PSpad pochybujem ze by to otvoril ten si neporadil ani s omnoho mensimi subormi. A Sublime skusim.
@Etelnair napisat vlastny skript asi bude najschodnejsie riesenie.
Lebo pamatam si ze kedysi sa mdf subory nedali zdielat medzi roznymi verziuami db servera. Ale SQL Server 2017 si teraz poradil s mdf SQL Server 2014 a bez problemov ho attachol.