Mňa tam nebaví chodiť, aj teda kvôli hudbe ...ja hentie žánre nepočúvam moc a keď aj sem-tam zahrajú niečo rockové, napríklad Nirvanu, tak ju tak zremixujú, že sa mi z toho chce len grcať otras
Kým som bola nezadaná bola som tam často ale teraz už nie, za 3 roky som tam bola asi 2x a už mi to ani nechyba, ale nevylučujem možnosť že sa tam ešte niekedy objavím
Bola som pred 10 rokmi na takej tej uvitacej party prvákov PriF UK a Matfyz a teda bola to moja prvá a posledná diskotéka. Kopu ludi, tlačenica, zlý vzduch, hluk, lepil sa na mna cely cas nejaký opitý spoteny chalan a bola som priserne unavená. Nikdy viac. Netusim, čo na tom ľudia vidia
Asi to nie je uplne k téme, ale pri mojej sociálnej úzkosti, jedine hromadne akcie, ktorých som sa zucastnovala, bol dogtrekking, turistika so psami po Karpatoch, psickarske stretka a tak... Je to podla mna omnoho milšie a priemnejsie. Spoznala som tam kopu úžasných psíkov (dokonca aj jedno mini prasiatko), aportovali sme a psíky sa spolu hrali, nahanali, opekali sme, prechádzali krásnou prírodou... Vtipne bolo, ked oproti nam v lese isli nejaké deti a videli zrazu desiatky najroznejsich psov, veľkých, malých... To bolo radosti
Ja ani neviem, či tu v meste nejaká diskotéka existuje ešte :S alebo ani neviem, kde sa deti chodia diskotékovať ale išla by som! Party hard!!! Tuc tuc tuc tuc tuc...
@palec223 zalezi od rocneho obdobia. Vacsinou kozena sida, martensky ci ine boty, cierne rifle, vybijany opasok, penazenka na retazi, mikina nejaka lonsdale/everlast ci kapelova.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov