tazko sa mi odpoveda. nevadi mi mat bordel cistych veci (napriklad tricka na kope, ruksak na zemi, kable v posteli), vadi mi mat brodel spinavych veci (smrad z preplneneho kosa, spinavy drez, zaprasena vana...)
samozrejem mi ten bordel vadi, ale nenajdem si na to velmi cas, nechce sa mi a kedze mam u seba este aj stare veci, co uz nepouzivam, kotrych sa treba zbavit, tak uz ani nie je kam upratat.
nie skor ano, ale proste som :/
tesim sa ked si upracem, ale vlastny neporiadok mi nevadi, citim sa v nom prijemne, pokial tam nie je nic zapachajuce atd.
Áno a to veľká
Na mojom pracovnom stole sa nájdu všelijaké veci ktoré mám akože hneď po ruke
od tabletiek na bolesť hlavy po kondomy a ešte napr. 100 žuvačiek,23 ceruziek na kreslenie ,pošta,
poznámkove bloky,USBčka,
4 poháre (na vodu, čaj ,kávu,iný čaj)
tanier od jedla ešte z roku 2017
To "skôr" mi tam sedí. Prevažne nie, ako bolo spomenuté, špinavé veci neznesiem, no napr. nejaký "dočasný" neporiadok vecí, ktoré mám po ruke na relatívne blízku, aktuálnu dobu mi nevadí (s tým, že viem, kde čo je a nezavadzia to).
Teraz ano, ale to je kvoli nášmu domu... proste tam ma upratovanie nebaví, pretože aj tak vyzerá ten dom ako po výbuchu... ale keď som u babky, u priateľa alebo hocikde inde, neporiadok mi vadí
Ako sa to vezme. Ja mám tendenciu bordel raz za čas aspoň trochu upratať, napríklad izbu, kuchyňu atď. Ale zase čojaviem prach sa mi utierať nechce nikdy
Ja mam vsetko vzdy 100% upratane, musim mat... teda nie vzdy, aleee ked idem spat,tak vtedy uz musim. Nevedela by som si predstavit zaspat v miestnosti, kde su papiere a oblecenie hore-dole napriklad. Pre mna zaklad poriadku v mysli je poriadok na mieste, na ktorom sa nachadzam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
tesim sa ked si upracem, ale vlastny neporiadok mi nevadi, citim sa v nom prijemne, pokial tam nie je nic zapachajuce atd.
Na mojom pracovnom stole sa nájdu všelijaké veci ktoré mám akože hneď po ruke
od tabletiek na bolesť hlavy po kondomy a ešte napr. 100 žuvačiek,23 ceruziek na kreslenie ,pošta,
poznámkove bloky,USBčka,
4 poháre (na vodu, čaj ,kávu,iný čaj)
tanier od jedla ešte z roku 2017
(Kondomy nemám , to len kecam )