Nemyslela som si,že to dôjde až k tomuto, ale som nútená okolnosťami vo svojom vnútri. Počujte, je možné, že: Poznám sa s jedným "kamaratom" po nete až pomaly dva roky..Písali sme si vkuse, najprv icq, fotky, videa, neskor aj SMS,parkrat sme volali, všetk
ňo len ono to je stale komplikovane.. sme dalej od seba.. aaaa on, jak to vysvetlit, neže nechce,to vobec, ale tak zvykne že,však ked sa podariiii, ked budem mať cestu okolo... Ale asi pomaly sa blizim ktomu,ze mu napisem, že mi nieje lahostajny .. Len sa musim k tomu prinutiť,lebo sa bojím,žže by sa pokazilo všetko. uufff
Bud sa ho to nespytas a "cely zivot" slight_smile: zostanes na pochybach jak s nim na tom si alebo to skusis a hned budes vediet. A ked to nevyjde tak si si prave usetrila mnozstvo casu, kreditu a pochyb
Alebo mu nic nehovor a skus ho proste zacat "zvadzat" a uvidis ci sa chyti alebo nie
presne viem ako sa cítiš,teda do istej mieri.zažila som niečo podobné.tiež internet,ale môj pribeh by ta nepotešil.no mám bratranca,ktory si našiel frajerku po internete.su spolu už dva roky a nepohnú sa od seba.velmi sa lubia.takže viem že sa s ním asi nebudeš chciet takto rozprávat je to tažke viem.skús prv nejaké náznaky.ak nepochopi vtedy sa skus porozpravat
ňoo, pravdaže ak neskusim,nezistim,len to nechcem pokazit,cele to,ako si rozumieme alee stale sa k tomu viac asi aj blizim ..
bibla - kamoška cez internet,su spolu rok a nepohnu sa, spolužiačka cez net,su spolu vyse dvoch rokov, aale u nas.. jaa neviem... moze to vypalit vselijak..
Naznacit,jasne, to zvyknem uz aj teraz,ale to fakt len nepatrne.. Len sa mi zdá, že on... je taký nedobytný .. akoby ma bral len a len ako kamaratku,ale zase to je v tom, ze nikdy nemozme vediet,no nie?
mas to tazke teda, ale jedno ti mozem povedat naisto a to je fakt, ze si dobre rozumiete...2 roky chatovania, na tom uz nieco musi byt urcite...
Po dusevnej stranke si asi pasujete, otazka je ci aj po fyzickej...otazkou vztahu by si mohla skazit vsetko co ste si medzi sebou vybudovali no na druhej strane ak nevyskusas tak nebudes vediet, je to hop alebo trop....
Osobne by som ti odporucil prebrat s nim temu vztah na dialku a potom uvidis ako na tom budes, urcite sa rozpravate o vselicom takze toto by nemal byt problem...
Ak ti povie, ze vztah na dialku by nechcel alebo, ze by ho nenaplnal tak budes mat jasne, nehc uz by ta mal akokolvek rad, tak by si s tebou nic nezacal pretoze by mu prekazala dialka...
neviem co ine by sa ti dalo poradit v takejto situacii, hodne zdaru
a preco nie nepozeraj sa naot ze s apoznate cez internet,to je to iste ako ked sa zoznamis s niekym niekde ovnku,no ano tak sa s nim nesttretavas,ale no ska z niekym vonku sa zoznamis a tiez si zacnete pisat a volat a tak jak nebyva v tom isotm meste a nie ste casto spolu,no tak napr. moja kamoska ma bracha a ten ma zenu a uz aj babo male a spoznali sa cez internet takze vsetko je mozne a je to ok ,rob to co citit,rob to co chces
ou dva roky pisania ?fuuuha ,tak to je sila ,ja som si max,pisala asi pol roka s niekym ,,no ale k tvojmu problemu ---pockaj ci on nieco nenacrtne ,a ked nie snaz sa mu davat najavo ,ze co citis k nemu ,ze ti nie je lahostajny atd ...a ked bdue vhodna chvila povedz mu to a jednoznacne to skuste ,ved nemas co stratit ...(samozrejme ak on nema nejaku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
treba využiť tie dva roky... ja by som do toho išiel, a ako ďalej postupovať? jednoducho ďalšie stretnutie
Bud sa ho to nespytas a "cely zivot" slight_smile: zostanes na pochybach jak s nim na tom si alebo to skusis a hned budes vediet. A ked to nevyjde tak si si prave usetrila mnozstvo casu, kreditu a pochyb
Alebo mu nic nehovor a skus ho proste zacat "zvadzat" a uvidis ci sa chyti alebo nie
bibla - kamoška cez internet,su spolu rok a nepohnu sa, spolužiačka cez net,su spolu vyse dvoch rokov, aale u nas.. jaa neviem... moze to vypalit vselijak..
Naznacit,jasne, to zvyknem uz aj teraz,ale to fakt len nepatrne.. Len sa mi zdá, že on... je taký nedobytný .. akoby ma bral len a len ako kamaratku,ale zase to je v tom, ze nikdy nemozme vediet,no nie?
Po dusevnej stranke si asi pasujete, otazka je ci aj po fyzickej...otazkou vztahu by si mohla skazit vsetko co ste si medzi sebou vybudovali no na druhej strane ak nevyskusas tak nebudes vediet, je to hop alebo trop....
Osobne by som ti odporucil prebrat s nim temu vztah na dialku a potom uvidis ako na tom budes, urcite sa rozpravate o vselicom takze toto by nemal byt problem...
Ak ti povie, ze vztah na dialku by nechcel alebo, ze by ho nenaplnal tak budes mat jasne, nehc uz by ta mal akokolvek rad, tak by si s tebou nic nezacal pretoze by mu prekazala dialka...
neviem co ine by sa ti dalo poradit v takejto situacii, hodne zdaru