Chodila som s chalanom ktory sa so mnou rozisiel kvoli mojej "nevere"ktora bola bohuzial ovplyvnena alkoholom.Bol razantny a poriadne to nechcel ani dat si vysvetlit,skratka nic nedaval mi ziadnu sancu...no teraz kde uz to preslo nas oboch,nasiel si aj ba
On ti sancu zjavne dava, ale ked nad tym uvazujes takto ze ty si spraila najvacsiu chybu a este rozmyslas ci das sancu aj ty jemu zrejme mas na to svoje dovody ... rad by som ho vedel, zrejme si len tuzis este uzivat, a ak je toto dovodom preco nad tym uvazujes miesto konania tak v takom pripade ho nechaj radsej tak
Dva krát do tej istej rieky nevstúpiš. To je pravda. Ale neznamená to že s nim nemôžeš chodiť aj druhýkrát. To len znamená že sa všetko mení a aj keď to budete tí istí dvaja ľudia, na tom istom mieste a tak, tak už to bude iné.
Ale preboha, v 14 rokoch niekoho podviesť pod vplyvom alkoholu, to už čo je..
podviest pod vplyvom alkoholu bolo tak ze skor som sa nechala "pobozkat"jednym nechutasom co by som vtriezvom stave nespravila,aj ked som vedela co robim,nemohla som sa tomu branit...a preto som to frajerovi povedala aby sa to nedozvedel od inych,povedala som mu pravdu do oci a ospravedlnila sa..
no len aby to zas nebolo tak, že chce mať proste babu.. keď už nechodí s tou čo začal po tebe.. vieš aby nebol sám
sama to poznám, keď som sa rozišla s chalanom.. začala chodit s druhym a ked ma on nechal chcela som sa vratit k predoslemu.. ale nie preto že by som ho mala rada, ale preto že som len niekoho chcela mať (tiež som mala 14 a bola som sprostá ), tak pokiaľ by si sa vrátila tak si over či to nie je tak..
Ja nechápem, čo sa tu rieši. Po prvé alkohol nie je ospravedlnenka, keď nevieš kedy ti je dosť aby si nerobila hovadiny tak radšej nepi a po druhé ty si podviedla jeho a riešiš či mu máš dať šancu? Pochopila by som keby on sa toto pýtal.. ale ty, čudný prípad. A daj si ruku na srdce keby ti to spravil on v opitosti tak by si si to nechala vysvetliť ?
@malapohroma Ožratý vie o všetkom čo robí a aj s kým, a kde, ale NEDÁ sa to ovládať, povedzme po takých troch pivách a 5tich Tequilách, to už neovládnešani keď chceš, teda podla množstva ako kto, mňa dá dole už pomaly jedno pivo
ale hej no nie je to ospravedlnenie, ale je to ozaj dosť ťažké ovládať :/
@18@eminem2561 vzhladom na to ze mas len 14 by si nie len ze nemala mat rozum na to aby si sa s niekym vyspala ...ale ani na to aby si chlastala...tvoja chyba...keby kazdy clovek pod vplyvom alkoholu podvadzal tak...nechcem vediet ako by to tu vyzeralo...
zaprvé, dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš sa myslí v úplne inom význame (tá voda do ktorej si vstúpila prvý raz už je dávno v oceáne, teraz je tam iná voda, takže je to iná rieka), zadruhé, aj v tom význame ako to chápeš ty to nie je aplikovateľné na teba, ale skôr na neho. zatretie, on sa rozhodol, že by to aj urobil. zaštvrté, ten vzťah skončil kvôli tvojej chybe, a vyzerá to tak, že ani ty si to nechcela, a tým pádom za piate nevidím dôvod to neskúsiť znova.
ty si mu bola neverna a on si to nechcel nechat vysvetlit???? <= co na tom treba vysvetlovat??? vsetko je jasne
Ked uz sa jedna o stupani do tej istej kaluze 2x tak by som povedal, ze skor on je ten co tam stupa nez ty, chlapec je ocividne zufaly, nevratil y som sa k zenskej co by ma podviedla a pokial ho mas aspon troch rada tak sa k nemu nevratis....
co clovek urobil raz a bolo mu odpustene, urobi aj druhy raz lebo si mysli ze sa mu to prepecie
u mna to bolo skoro take iste. alkohol neospravedlnuje, a ja som stastna ze som dostala druhu sancu, aj ked si ju nezasluzim, ale teraz sa snazim dokazat svojmu priatelovi ze to bolo len posmyknutie, a dufam ze jedneho dna mi celkom odpusti a vsetko bude take ako predtym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Je sprosty ked chce k tebe ist naspat, drz sa ho. Takych vela neni.
ale nie, je to na tebe. urobila si to raz, prečo by si to nespravila zas?
a na druhej strane- ako vieš, že keď urobíš zas nejakú chybu, on ťa neodkúri ako poslednú chuderu na svete bez normálneho rozhovoru?
nechaj ho tak, nájdi si niečo iné.
skolsky vylet,davova psychoza a ponukaju ti chlast..bohuzial som bola taka sprosta..
ale dakujem
Za take nieco by som zabijal , bez milosti.
Ale preboha, v 14 rokoch niekoho podviesť pod vplyvom alkoholu, to už čo je..
preboha mam len 14 na to aby som s dakym vyspala!na to mam este rozum..
sama to poznám, keď som sa rozišla s chalanom.. začala chodit s druhym a ked ma on nechal chcela som sa vratit k predoslemu.. ale nie preto že by som ho mala rada, ale preto že som len niekoho chcela mať (tiež som mala 14 a bola som sprostá ), tak pokiaľ by si sa vrátila tak si over či to nie je tak..
ale hej no nie je to ospravedlnenie, ale je to ozaj dosť ťažké ovládať :/
@2 6 realita.
preco? na chudakovi chalanovi ze je sprosty alebo na mojom zatatom pristupe ktory hovori ze alkohol nic neospravedlnuje
ci sa mylim?
Ked uz sa jedna o stupani do tej istej kaluze 2x tak by som povedal, ze skor on je ten co tam stupa nez ty, chlapec je ocividne zufaly, nevratil y som sa k zenskej co by ma podviedla a pokial ho mas aspon troch rada tak sa k nemu nevratis....
co clovek urobil raz a bolo mu odpustene, urobi aj druhy raz lebo si mysli ze sa mu to prepecie