Ahojte. Píšem si s jedným chalanom asi 3 mesiace. Doteraz sme sa nikdy nevideli a bol to "vzťah cez fb" . Ale aj tak sme si pisali že sa ľubime lebo som ho ľubila a aj on mňa aj napriek tomu že sme sa nevideli. Byva v susednej dedine. Poslala som mu veľa
Síce máš len 14, ale zdravý rozum ti napovie, že to, že si cez fb píšete ako sa ľúbite nie je ozajstná láska.... Keby hej, nezáležalo by mu na tom či vyzeráš tak ako na fotkách. Váž si samú seba a nezahadzuj sa s niekým takým. (hovorí ti niekto, kto sám na sebe zistil, že dávať druhú šancu je ako dávať ďalší náboj do zbrane, ktorou ťa predtým poriadne netrafil)
@5
presne tak, vaz si seba samu a ak ti raz povie nieco take, tak neviem ale... ja by som na to len tak nezabudla
a sama musis vediet, ake to bolo, ked ste boli spolu a tak
a btw chalan, ktory ti povie nieco taketo urcite nie je super!
Skoda ze si nenapisala kolko ma rokov.
Myslim ze pokial je v tvojom veku tak je to bezpredmetne riesit pretoze sa bude este par rokov ucit ako sa chovat k dievcatam. Takze nic hrozneho sa nestalo.
si revala za to, že ti niekto v 14 rokoch povedal, že vyzeráš inak ako na fotke? omg
ďalej si myslím, že kebyže sa tak ľúbite (v 14 a cez fb to je ako telenovela ale ok) tak by vám malo byť u prdele jak vypadáte, takže ste si iba o sebe urobili mylnú predstavu, čo je samo o sebe iba vaša chyba
takže zhrnutie, vykašli sa naňho, nerieš vzťahy, zameraj sa viac na seba, aby si vyzerala ako na fotkách a potom začni riešiť chlapcov, a hlavne nie takých čo niečo spravia a potom to oľutujú
@14 nerevala som preto že nevyzeram ako na fotke . revala som pre to lebo som k nemu citila niečo a koho by to nezranilo keby osoba ktoru cheme nam povedala niečo take. takže som revala preto lebo zranil moje city..
Viem že je to naša chyba , len som chcela poradariť. ale aj tak vďaka za radu
Ako môžeš niečo cítit k niekomu s kým si sa nikdy nestretla. Zakázal by som internet do 18 rokov boha ,lebo kam toto speje,to som ešte nezažil. Tam máte teletext a tam si riešte zoznamky a nie rozprávat,ako ste zalubení cez FB. Choré hlavy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
kasli na neho
nedavaj mu dalsiu sancu
nema to zmysel
presne tak, vaz si seba samu a ak ti raz povie nieco take, tak neviem ale... ja by som na to len tak nezabudla
a sama musis vediet, ake to bolo, ked ste boli spolu a tak
a btw chalan, ktory ti povie nieco taketo urcite nie je super!
Risk je zisk . važne neviem čo robiť, kebyže počuvam svoje srdce tak mu tu šancu dám
Myslim ze pokial je v tvojom veku tak je to bezpredmetne riesit pretoze sa bude este par rokov ucit ako sa chovat k dievcatam. Takze nic hrozneho sa nestalo.
ďalej si myslím, že kebyže sa tak ľúbite (v 14 a cez fb to je ako telenovela ale ok) tak by vám malo byť u prdele jak vypadáte, takže ste si iba o sebe urobili mylnú predstavu, čo je samo o sebe iba vaša chyba
takže zhrnutie, vykašli sa naňho, nerieš vzťahy, zameraj sa viac na seba, aby si vyzerala ako na fotkách a potom začni riešiť chlapcov, a hlavne nie takých čo niečo spravia a potom to oľutujú
Viem že je to naša chyba , len som chcela poradariť. ale aj tak vďaka za radu
a tých 18 správ to si počítala?
popremýšľaj akým závažným dôkazom je sedenie na riti v pohodlí domova a písanie fráz cez klávesnicu...