Ahojte...chystám sa na 2 vysoké školy naraz a to na tlmočnictvo a preladatelstvo NEJ a RUJ v BA na UK a na SEVS do Skalice na medzinarodne vztahy externe. Chcel by som vedieť, či poznáte niekoho kto študoval/uje tiež 2 školy naraz a ako to zvláda či je to
ja neviem, či som taká neschopná ale čo ale ja ledva zvládam študovať tú jednu moju.
ale zase neni škola ako škola
a inak nemyslím si, že ti jedna škola bude akceptovať, to že si na stáži na druhej škole. sám si musíš ujasniť priority a rozložiť si to tak aby si to stíhal.
študuj na jednej a poriadne....keď budeš vidieť, že ti to ide bez problémov a máš aj dosť voľného času, potom rozmýšľaj o druhej škole...načo skončiť po roku s oboma....alebo budeš vystresovaný...nestíhať...sa ti skúšky môžu nejak prekrývať alebo čo...a súhlasím s tým, ako už bolo povedané, ich pravdepodobne nebude zaujímať, že si na stáži z inej školy...
@kielenkaantaja : Dá sa to zvládnuť aj bez 15 hodinového sedenia nad knihami, len sa musíš vedieť správne učiť, tak, aby ti to išlo čo najrýchlejšie a najefektívnejšie do pamäti. Ale je pravda, ako píše forbiddenrose, že je lepšie začať najprv jednou školou, aby si si zvykol na štýl učenia a tempo, ktoré sa bude od teba vyžadovať a následne, po roku, dvoch, si pridať aj druhú školu. Fúú....a neviem si predstaviť robiť štátnice na obidvoch vysokých školách naraz.
Ak pôjdeš z jednej školy na stáž, budeš musieť na tej druhej požiadať o odklad, pretože asi nedospejete ku konsenzu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ale zase neni škola ako škola
a inak nemyslím si, že ti jedna škola bude akceptovať, to že si na stáži na druhej škole. sám si musíš ujasniť priority a rozložiť si to tak aby si to stíhal.
urcite sa daju obe naray studovat,nakolko skalica sa za vysoku skolu ani neda povazovat
ale prekladatelstvo je good.
Ak pôjdeš z jednej školy na stáž, budeš musieť na tej druhej požiadať o odklad, pretože asi nedospejete ku konsenzu.