Jooj, dievča zlaté, zas sa tu straší s takými vecami ? Nehovorím, že sa to stať nemôže, ale žeby som mala 2 mesiace dopredu plné gate, tak to nechcem ...
To vás nenapadlo, že tretia svetová vojna nemusí byť vojna so zbraňami, ale s niečím o mnoho nebezpečnejším ? ... to nebude tretia svetová to bude prvá ekonomická vojna ...
@bezleboss ano ale ja si to predstavujem skor ako vojnu obcanov nez vojnu statov, nepokoje, kriza, restart ekonomiky a relativne a systemu na ktorom momentalne bezime, kazdopadne dufam ze sa toho nedozijem, je krute ze predchadzajuce generacie hovoria o ans ako o zlej maldej a rozmaznanej generacii a pritom pozri sa co spravili s tymto svetom oni, a tí pred nimi, je to na nás, a sme kurva dobrí ak sa nam podari oddialit krizu aspon zo dvadsat rokov lebo aztial to yvdrzi ze sa nam to podari drzat este tak dva...
no je pravda ze nejky stat sa uz vyhrava atomovou vojnou a je dost mozna...ved sa le pozri okolo...kedy v spravach necbolo niekde spomenute ze ten zabil toho???...vojna moze zacat aj zajtra...pozajtra...kedykolvek...
Ja som už miliónkrát vravela, že takéto hovadiny sú proste hovadiny a hlavne, že sa NEDÁ DOKÁZAŤ, ČI TO NAOZAJ POVEDALA, alebo si to vymyslel na nete nejaký úbožiak, čo nedokáže ničím normálnym zaujať.
@0mega1 to na zaklade coho vravis??neverim ze este bude vojna...teda myslim,pokial my budeme zit,mozno niekedy zaaa mnoho rokov,ked uz to budu riesit generacie po nas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
vojny vo svete zúria aj dnes, aj keď nie v takej forme ako napr. ll.svetová, preto sa máme asi na čo "tešiť" a dúfať, že nás to nezasiahne,
všetko však závisi na politikoch ako dokážu obhájiť mier...........filip
no tvoj nápad s mačkopalom je supééérr a keď dojdu náboje začne škrabať, kurva kocúrska.............filip
lady Radičová by mala vyzbrojiť nimi našu armádu, to by bolo ušetrených euračov....
neviem, či to len ja mám také šťastie, ale vždy keď niekto predpovedal niečo veľké, čo mu vyšlo, tak som sa to dozvedela až po tom, ako sa to stalo.
to aj ja môžem povedať, že som predpovedala, že spadnú dvojičky a lietadlo s poľským prezidentom. doriti, šak moje po-povede sa plnia na 100%